|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
![]() Dia kulübeye, Caner sahaya Sezona Orduspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe, Gaziantepspor'la yarın deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertli futbolcular, koşu ve koordinasyon hareketlerinin ardından, pas organizasyonları yaptı. Antrenman çift kale maçla tamamlandı. Sakatlıkları bulunan Emre, Gökhan Gönül ve Serdar'ın tedavilerine devam edildi. Orhan Şam ile Özer ise koşuyla yetindi. Aykut Kocaman, çift kalede, Orduspor maçında bekleneni veremeyen Dia'yı yedeklerle çalıştırırken, Caner'e as takımda şans tanıdı. Kocaman'ın, Gaziantepspor'a karşı sol kanatta Ziegler-Caner ikilisine görev vererek, Dia'yı yedeğe çekmesi bekleniyor. Bu arada sarı-lacivertli teknik adam, saha içinde oyuncularıyla kısa bir toplantı yaparak maçın önemine dikkat çekti. Orduspor galibiyeti için oyuncularına teşekkür eden Aykut Kocaman, "Ayaklarınız açılana, maç temposunu kazanana kadar dikkatli olmalıyız. Bu zorlu periyotta sizden en iyi performansı sahaya yansıtmanızı bekliyorum" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe bugün yapacağı idmanın ardından 17.00'de Gaziantep'e giderek kampa girecek. Sporx
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,198
![]() |
ben canara güvenmiyorum dia formsuzsa stock u oynatsin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
webmaster
Üyelik tarihi: Nov 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,162
![]() |
katılıyorum, stoch'u kulübede görünce ağlayasım geliyor.
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
hem Caner hem Ziegler olmaz bence
ikiside savunma yönü ağırlıklı Ziegler henüz hazır değil sonuçta ileri çıkmasın Sosa çok süratli dikkat etmek lazım
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Yahu bu canını yediğim Aykut hocamın Stoch takıntısını bir türlü anlayamadım gitti.......
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,082
![]() |
Bence Cristian kenara,
Mehmet Topuz ortaya, Dia sağa Stoch sola
|
|
|
|
#7 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yobo-Bilica-Ziegler-Alex-Baroni 5 yabancı ediyor zaten. Acaba forvette Bienvenu'yu mu oynatacak da Stoch'u oynatamıyor diyeceğim ama formda Semih yedek bırakmaz herhalde hocamız.
Antep deplasmanının zor geçeceği düşüncesiyle savunma zaafı daha fazla olan Stoch yerine Caner'i tercih edecek herhalde.
|
|
|
|
#8 | |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#9 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,082
![]() |
Alıntı:
![]() Semih zaten asıl oynaması gereken adam. Bienvenu daha top kontrolü yapamıyor. Isınamamış buraya.
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|