|
|||||||
| Eğitim Eğitim Dünyasından Haberler, Gelişmeler. Liseler ve Üniversiteler.. |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Dershanelerde ‘aşk yasağı’ yayılıyor!
Aşk kayıt sildirecek ücret iade edilecek! ANKARA’da geçen sene, öğrencilerine “duygusal ilişki”yi yasaklatan dershanenin uygulaması yayılıyor. Uygulamayı başlatan Pİ Dersanesi’nden sonra, üniversite sınavına hazırlanan gençlere eğitim veren dershanelerden ANAFEN de öğrencilerine aşk yasağı getirdi. 27 yıldır sayısal alanda öğretim veren ANAFEN, “dershane içi kapsamında duygusal ilişki ” yasağını uygulamaya başladı. Dershane yönetimi, kız-erkek arkadaşlığını duy gu sal boyuta taşıyan öğrencinin kaydını silecek ve aldığı ücreti geri iade edecek. Dershane, kayıt öncesi velilere ön koşul olarak bu şartı sunuy |
|
|
|
|
|
#2 |
|
webmaster
Üyelik tarihi: Nov 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,160
![]() |
Zaten anafen değil de, üniversiteye hazırlananlarda fem var diye biliyorum. Orada da kız, erkek aynı binada olmuyor. Hatta kızların binasında hiç erkek olmuyor, erkeklerin binasında da hiç kız olmuyor...
Yani duygusal ilişkiden ziyade, aşırı hareketlerden kaçınılmalı & bunlar yasaklanmalı. Her insan birilerini sevebilir, ruhlar aleminde yaşamıyoruz sonuçta. Ama abartanlar oluyor, hocaların karşısında yiyişenler oluyor bizzat şahidim. Derslerde kucak kucağa oturanları bile gördüm.. Bunlar yasaklanmalı, adam gibi aşıkların kimseye zararı dokunmaz..
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
dersanelerden nefret ederim ama eğer gitmiş olsam karşı çıkarım herşeye
sonuçta para veriyorsun oraya giderken biraz keyif işi yani adam belki derslere öyle motive oluyor
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Alıntı:
)Şaka birtarafa şimdi konuyla ilgili yorumlar ideolojiyle filan yorumlanmamalıdır. Nedenmi bana göre doğruya en yakın yorum fehminin yorumudur, adam gibi aşıkların kimseye zararı dokunmaz..... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
webmaster
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#6 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Garabet.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
bunları ne ilgilendirir ? biriside çıkıp 3 çocuk yapın diyor evlenicek yaşa geldiğimizde bölünerekmi çoğalalım ?
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
webmaster
![]() |
Genel evlere akın edicez yakında.
|
|
|
#10 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
ciddiyim yaşanılacak hal almaktan çıktı bu ülke haremlik selamlık sınıfta koyar yakında bunlar
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|