|
|||||||
| Fenerbahçe Kurumları Kulübümüze Ait, FB TV,Gazete, Resmi internet sitemiz, Fenerium, Tüm Tesislerimiz ve Stadımız hakkında herşeyin tartışıldığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 41 Mesajlar: 70
![]() |
Yurt içinde ve dışında kulübümüzü temsi eden 130 derneğimiz mevcut.. Ama hala "mutlak olmalı" dediğimiz bazı illerimizde derneğimiz bulunmuyor..
Kulübümüzü temsil etmek, sosyal yaşama katkı sağlamak, Fenerbahçe ailesini geliştirip güçlendirmek gibi bir çok misyonu olan derneklerimizin tüm kentlerimizde bulunması dileğiyle..
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,684
![]() |
Benim bildiğim, belirli bir nüfusun altındaki yerlere dernek kurulmasına sıcak bakmıyordu kulüp. bu kuralı değiştirdiler mi?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,681
![]() |
Evren Abi çok iyi bir konu açmışsın.
Dernek olmayan ilimiz kalmasın. Derneklere üye olmayan taraftarımızda kalmasın. HADİ RENKDAŞLAR, HERKES ÜYE OLDUĞU TARAFTAR DERNEĞİNİ YAZSIN. BAKALIM SİTEDE KAÇ KİŞİ DERNEK ÜYESİ |
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 41 Mesajlar: 70
![]() |
Kastamonu Fenerbahçeliler Derneği
|
|
|
#5 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 28 Mesajlar: 516
![]() |
Genç Fenerbahçeliler
Kulübümüzün istediği bir oluşum olmasada herşey fenerbahçemiz için
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 4,049
![]() |
GençFenerbahçeliler derneğini kapattı diye biliyorum...
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
lütfen arkadaşlar her kes fenerbahçe için burada
tartışmaya varım ama kavga hakaret ve ayrımcılığa yokum karşı tarafları ne iğneleyip proveke edelim nede diğer taraf hakaret etsin tartışmaları klasına yakışır şekilde centilmenler gibi yapalım |
|
|
|
#9 |
![]() |
sözünüz bana ise hak etmediğimi düşünüyorum ama yinede özür dilerim.yeni geldiğim yerde düzeni bozmak istemem
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Alıntı:
yok değerli renkdaşım sözüm sırf sana değil hepimize bende dahil olmak üzere özür dileyecek bir durumda söz konusu değil ne kimse olayı proveke edip kaşımaya müsait etsin nede diğer bir başkası olayı gelip kaşısın hepimizin titiz davranmamız lazım |
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|