|
|
#1 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 28 Mesajlar: 516
![]() |
Derbiyi kaybettik: 2-3Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde yapılan ve olaylı geçen derbi maçta Fenerbahçemiz, deplasmanda Galatasaray'a 3-2 mağlup oldu.Karşılaşmaya iki takım taraftarları da büyük ilgi gösterirken, salon tıklım tıklım doldu. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği karşılaşmanın 2. setinde taraftarlar arasında küfürlü atışmalar başladı. Daha sonra iki takım taraftarları da oturdukları koltukları sökerek oyun alanına attılar. Bu sırada Fenerbahçe taraftarlarının attığı bir çakmak Galatasaraylı Güray'ın kafasına gelince, bu sporcu yaralandı. Olaylar sırasında hakemler maçı anons ettirerek durdurdular. Güvenlik güçleri salonda önlem aldıktan sonra hakemler, 19 dakikalık duraklamanın ardından oyunu kaldığı yerden yeniden başlattılar. Oyunun durduğu anda 23-16 önde olan Fenerbahçe, 2. seti de 25-17 alarak 2-0 öne geçti. Bundan sonra 3 set üstüste Galatasaray, etkili servis atarak Fenerbahçemizin oyununu bozdu ve Ali'nin ürettiği sayılarla 2-0'dan 3-2'lik galibiyete ulaştı. Maç sonunda önce Fenerbahçe taraftarları salondan çıkarılırken, sarı-lacivertli taraftarlar dağıltıktan sonra Galatasaraylı taraftarlar salondan ayrıldı. Salon: TVF 50. Yıl Hakemler: Cihat Fırıncıoğlu, Serdar Nişancıoğlu Galatasaray: Ali, Turgay, İbrahim Ak, Krniç, Fuante, İbrahim Emet (Güray, Ahmet, Kemal, Caner ) Fenerbahçe: Burak, Coskoviç, Fatih, Billings, Emre, Hakan (Serkan, Barış ) Setler: (11-25, 17-25, 25-16, 25-21, 15-10) Süre: 125 Dakika (20, 37, 22, 30, 16)
|
|
|
|
#2 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 28 Mesajlar: 516
![]() |
aslında bu maç için yazacak okadar çok şey varki
ama eminim içimden geçenleri yazarsam banlanırım en iyisi ben sadece 2-0 öne geçip de maçı 3-2 kaybetmemizi kesinlikle kabullenemiyorum tv.başında kudurdum resmen tamam yenilirsin eyvallah kimse bir şey demez ama sen kalk hemde eziksaraya 2-0 dan 3-2 maç ver o üzerindeki çubuklaya asla yakışmaz ben hiç bir zaman bu kelimeyi kullanmadım ama size kullanıcam ''yazıklar olsun''
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bu sene hayırdır inşallah yani..siteye bi giriyorum bi sefer yeniyosak iki sefer de yeniliyoruz..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ölümüne Fenerbahçe.!
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 19 Mesajlar: 1,423
![]() |
hep biz mi yencez birazda kedicikler yensin..
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 8,751
![]() |
2-0 dan maç nasıl verildi anlamadım
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|