|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 56 Mesajlar: 1,371
![]() |
Değişen hiç birşey yok 54 yaşındayım fenerbahçe aşığıyım her sene olduğu gibi yeni bir başlangıç bu sene güzel olacak diye umutla başlıyorum lige,,ufacık delikanlı iken inönüden karaköye hiç bitmeyen gençlik koşuları 6s de kafama gelen pet şişeleride 6s lilerin kapalıdaki bana yapılan linç girişimi hiç umrumda olmamıştı,,
şimdi yönetime soruyorum neden hep bizden birşeyler bekleniyor,, forma alın deniyor alıyoruz,, fenerkart alın diyorlar alıyorum,, fenerbahçe dergisine abone ol diyorlar oluyorum,,vs vs herşey fenerium dan alınma,,bursa maçında 2-3 yenildikten sonra maçında çocuklarımın morali bozulmasın diye tüm emekli maaşımı ürünlere yatırdım,, ben fenerbahçeden maddi birşeymi bekliyorum,pişmanmısın derseseniz ,HAYIR,, tek istediğim mücadele mücadele etmeleri,,ben cubukluyu seviyorum içindekileri değil,, çocuklarıma fenerbahçe sevgisini aşıladım,,baba neden spor proramlarını izlemiyorsun diyorlar,,yeter dedim,,bu kadar sıkıntı,,üzüntü yeter,,lgtv kapattırdım,,kimse ile futbol sohbeti yapamıyorum,,inanın utanıyorum,,peki o kursal çubuklu içindeki futbolcular siz utanıyormusunuz,,taraftarı ne hale getirdiniz,, bu yönetime bu futbolcular yakışır sevgiler |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olay bu kadar işte tüm fenerli taraftarların yaptırım gücü derken bunları anlatmaya çalıştım
sağolasın ustad
|
|
|
#3 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Abim siz 53 yaşındasınız ben 35 Siz göremediniz ,bende göremedim Ama umarım genç arkadaşlar bu takımın adam olduğu günleri görürler Allah onların yüzüne baksında yüzleri gülsün biraz
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Üstadım yerden göğe haklısınız. Valla doğrusunu söylemek gerekirse ben bunlar için yazı yazmayı bile kendime zahmet olarak görüyorum.
Öte yandan bakınca forumumuzun genel havası çok karamsar diye eleştiri yönelten dostlarım oluyor. Ben de onlara diyorum ki: karamsar olan Forumun havası değil, Fenerbahçe'nin havası
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,196
![]() |
iki gündür dışarı çıkamıyorum en az iki üç gün daha çıkamıyacağım çıksamda mahallede duramıyacağım çünkü eziklerin çenesini kapatmak için yüzüm ve cevabım yok.
iki ay öncesine kadar özellikle pazar akşamları tv lerin spor proğlamlarını geze geze gözlerim kararıyordu ama artık ondanda vaz geçtim izlemek bana sefa yerine cefa veriyor. iki sene önce liğ tv yi kapattırdım ama alışmış kudurmuştan beterdir misali iki üç km yol katledip maç seyretmeye gidiyorum oynadığımız oyuna bakıyorum aldığımız sonuca bakıyorum sonuç sıfır kalbim teklemeye başladı ya kalp hastası oldum yada yakında olucağım bu taraftar bunları hak etmiyor açmış olduğum bir konuda dedimya bizleri bu hallere düşürenler utansın. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|