|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
Şimdi galibiyete gölge düşürme niyetinde değilim kimse yanlış anlamasın hatta böyle maçlardan sonra eleştiride pek yapmam ne kadar yapana saygı duysamda,ama Daum'un şanslı oluşunun bugünkü maçta büyük etki yarattığının belirtmek istedim yoksa bugün sonuç farklı olabilirdi.
Şimdi Alex sezonun hiçbir maçında çıkarmamışsın,gidiyorsun adamı oyundan çıkarıyorsun neden 1-0 öndeyiz yatıcaz her zaman ki gibi Trabzon'da yattın ne oldu gördük,hadi diyelim ki Alex sakattı ki ben hiçbir yerde böyle bir haber görmedim ama diyelim öyleydi yahu ne Cristian'ı adam ne zamandır oynamıyor en kritik maçta forvet arkasının yerine koyuyorsun Guiza zaten etkisiz oynuyor bide bu değişiklikle en yakın takım arkadaşı ile arasında 30 metre fark oluyor bu adam ne yapsın.İkinci yarı başlıyor Mehmet sağ kanatta orta yapıyor içerde tek Guiza başka kimse yok oldu korner,sonra öyle bir gol geldiki tamamen şans bunuda gördük top nereye gidiyordu,sonra ne zamandır oynamayan Cristian çıktı sahneye,geldiği günden beri 20 şut attıysa abartısız söylüyorum 17'sini tribüne atan Cristian öyle bir şut atıyorki hoppp süper gol neyse umarım şans haftayada yanımızda olur
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hafta içi kupa maçı bitiminde yazdım tekrar yazmaktansa kopyalamayı tercih ettim.. (christof daum performans forumundan)
Alıntı:
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Alex grip olduğu için çıkmış
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kömür kalsın
|
|
|
#5 |
![]() |
Bırakın şansı mansı, takım ve Daum şampiyonluğa gidiyor. O kadar !!!
|
|
|
|
#6 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
Alıntı:
ben eleştirmek için yazmadım zaten bu maçlık bu bahsettiğim,ben bu takımın şampiyonluğu için haftalar öncesinde söyliyiceğimi söylemiştim şimdi neden siteye girmiyor bilmiyorum ama Fatih abi vardı Bursa maçı sonrası demiştim ona adım gibi biliyorum diye,neyse gene tartışma konusuna geçmek istemiyorum ama şampiyonluğu şansa bağlayan biriymiş gibi görünmek istemem
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
yok be Muratçım, ben gönderildiği 4 sene öncesinde de Daum'u destekliyordum, bu sene de destekliyorum
|
|
|
|
#8 |
|
LU(CI)(G)ANO
Üyelik tarihi: Feb 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 276
![]() |
Daum'un bu şekilde bir şansı var. Yanlış hatırlamıyorsam bundan önceki senelerinde de yine dünkü gibi olmayacak bir oyuncuyu çıkartırdı, biz bu değişikliğe kızarken oyuna soktuğu oyuncu gol atardı
Ama Alex'i çıkartması mecburiyettenmiş. 39 derece ateşi varmış falan dediler ki zaten ilk yarıda ismini dahi duymadım Kaptan'ın. Neyse şans mans, onun şansı bizim şansımız demek.
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Daum da insan
Allah'ın kulu...Bırakın biraz da şans O'ndan yana olsun... Kaldı 1 maçımız... Sonrası kızılca kıyamet... |
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlısıyla şu seene ve stres bir bitse kardeşim
bir takımın taraftarı her senemi stres çeker yahu
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |