|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En son kupa maçından sonra hemen hemen herkes aynı fikirde
Yahu hoca nasıl oyuna müdahele etmezsin? Nasıl Emre'yi oyundan alırsın? Bu Guiza'ya nasıl sabredersin? Forvet oyuncusu sokmak için neden 87.dakikayı beklersin? Bu sorular uzar gider,ben size tek bir soru sorayım ? Daum ne zaman gerçek bir hoca gibi oyuna müdahele etti söyler misiniz bana? Felsefe olarak 70.dakikadan önce oyuncu değiştirmeyen Oyunu kenardan bir biletli seyirci gibi izleyen Sakatlık olmadığı sürece değişikliklerin dakikasını bile değiştirmeyen Sahada dökülen adam yada adamlara bön bön bakan Sonra o dökülen adamları gelecek hafta yada haftalarda yine 11'e koyan biri Daum Neden şaşırıyorsunuz anlamıyorum kardeşlerim ve abilerim ? Sanki Daum her maç süper değişiklikler yapıyordu Sanki Daum her maç harika müdaheleler yapıyordu da Son kupa maçında yapmadı Yahu bu adam geldiğinden beri böyle ve bilhassa bu sene dilimdi tüy bitti söylemekten Açın bakın eski konulara 50 kere yazdım bu adam 70'den önce oyuncu değiştirmiyor İlk 11'i kuruyor sonrada kulübede uyuyor Oyuna müdahele sıfır,oyun okuma sıfır,hak edene forma verme sıfır,hak etmeyeni kulübeye çekme sıfır Eeeee bütün bunlar sıfırsa ne yapar bu adam? Şunları yapar : Hiçbiryerde kazanamayacağı parayı burada kazanır Kendi memleketinde bile görmediği itibarı burada görür Almanya'ya gidiş-dönüş uçak biletinin bile parasını kulübe ödetir Konuştuğu cep telefonun faturasının ödemesini kulüp yapar Boğaza nazır en kral villada oturur Şöminesinin önünde şarabını yudumlar Gerçekten zor bir işi var Ve gerçekten aldığı paranın hakkını veren bir kişilik !!!
|
|
|
#2 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
O zaman bu adama itibar gösterenlerde suçlu. Bizlerde suçluyuz.
Bu adamın dediğin gibi abi felsefesi var dimi. 70. dakikadan önce oyuncu değişitrmiyor. Hatta oyuncuyu normalde dhiç değiştirmiyor. Oturduğu yerden de para kazanıyor. Yediği önünde yemediği arkasında. Birde şu var; Arkasında koskoca bir camia var. Bizim felsefemiz de bu işte. "Üzerinde Fenerbahçe forması varsa, Fenerbahçe'de ise biz onu eleştirip kınamayız, destekleriz. Aklımızda, fikrimizde montajlarız tüm kötü sahneleri. Bildiğimiz gibi oynatırız". Alın işte Cem Yılmaz'ın dediği gibi "Gördük montajı filmde"......
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#3 | |
Alıntı:
Ben Taraftar kartımı Daum getirilsin diye Fenerium'dan formamı Guiza gibi hımbıllar transfer edilsin diye yapmıyorum Tamam renk aşkımız sonsuz ve onun için bu kulübü destekliyoruz Ama yönetimde bizim gönlümüzden kopan paraları biraz daha mantıklı harcasın Paradan da vazgeçtim sağlığımzdan oluyoruz yahu Son 3-4 yılda kanser olan hastalar arasında anket yap hangi takımı tutuyorsunuz diye Emin ol açık ara farkla birinci oluruz
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 56 Mesajlar: 1,371
![]() |
Son maçlarda özellikle konsantre olduğu maçlarda rakibi kalesine dahi yaklaştırmayan takım gitmiş top kaleme gelmesin de ne olursa olsun anlayışına sahip bir takım gelmiş,,
Beyler; oynadığınız takımın hocam senin de çalıştırdığın takımın ismi Fenerbahç,,Ve bu takım 2 gün sonra şampiyonluk maçı var diye bu kadar konsantrasyondan yoksun tutulamaz,, Maç sonu ''futbolcularım maça konsantre oldu mu bilmiyorum'' diyor sayın hoca.. E o zaman sen ne iş yaparsın bu takımda? Senin işin bu değil mi? Daha geçen gün medya toplantısında takımın son haftalardaki çıkışını geçen sene son haftalarda gaza basıp 2 kupayla ligi bitiren Beşiktaş'a benzeten sen değil miydin? 3 maç sonra tatile çıkıyorsun.. Herşey bitiyor.. Nasıl olur da bu konsantrasyonu futbolculara aşılayamazsın,, Türkiye Kupası'nı kaybedersin,, Şampiyonluğu da.. Bunlar öenmli değil... Hayatın sonu kesinlikle değil.. Bunlar her sene tekrarlanan etkinlikler...Ama sen benliğini ortaya koymazsan esas üzen işte bu olur... Sayın Daum.. Teknik Direktörü olduğun takım tek hedeflerin takımı değildir... Katıldığı bütün organizasyonlarda şampiyonluğu hedefler...Türkiye'de biz de dahil kaç tane takım 2 kupayı arka arkaya aldı... Ama sen resmen bu kupayı bizden mahrum ettin...Tekrar söylüyorum dün eğer Trabzon'un oynadığı gibi oynayıp kupayı kaybetsek bin kere helal olsun der şanssızlıktan yakınırdık... Ama dün hiç bir şey oynamadık... Daum'a söylediklerimin aynısını Emre ve bir parça Alex hariç diğer tüm takıma da söylüyorum.. Şimdi artık tek hedef şampiyonluk.. Ama bu mantalitede olan bir teknik direktör ve aşırı panik ve heyecanla bazen Fenerbahçe kimliğini unutan adamlarla biz yüzde yüz şampiyon oluruz diyemiyorum.. Ne yazık ki... Bari bunu elimizden kaçırmayalım,, sevgiler |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Alıntı:
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
Alıntı:
Abim dediğin gibi iyi mücadele ettik ama olmadı dersin Dün şubattaki Fener'i gördük sahada Trabzon sürklase etti bizi resmen İşin derin tarafı şu ki; Böyle oynadığınızda rakipleriniz size bileniyorlar Ulan bunlarda bir b.k yok diyorlar Şimdi Ankaragücü takımı bu maçı izledi ve ne düşündüler sizce? Yada tam tersi olsaydı biz Trabzon'u darmadağın etseydik ne düşüneceklerdi? Umalım da bu kötü futbol sadece kupayı kaybetmemize neden olsun Haftalardır devam eden sonuca direk etkili futbolumuzu dün gösteremedik Aynı risk şimdi Ankara'da da var ve Ankara bunun olabileceğini gördü Fener'de ölümlüymüş dediler içlerinden Daum ve onun gibi düşünenlerin asıl atladıkları bokta bu bence
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,848
![]() |
Bu sezon başında Daum bize transfer olduğunda eski futbolcu Alpay,Daum'un eski heyecanını kaybettiğini söylemişti.Doğru demiş!Daum daha yaşlı değil ama bize geldiği ilk zamanlardaki heyecanı yok!..
Fenerbahçe birkaç haftadır bir seri yakalamıştı ve bu seri dün bozuldu.Eğer dünkü oyun konsantrasyon eksikliği değilse,korkarım inişe geçtik!Buradan da şampiyonluğu verirsek,kahroluruz ama çok şaşırmayın derim ben... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
oyun planı taktik sıfır,oyun okuma sıfır oyuna müdahale sıfır ,antrenörlük sıfır(takımda orta yapmasını bilen alex den başka adam yok hiç mi çalıştırılmıyor )ama aldığı ücret bol sıfırlı milyon eurolar.a.y alıştırdı bu camiayı çapsız topçulara hocalara milyon eurolar,dolarlar saçaklamaya.seneye bir 100 milyon daha harcanır çapsız ahı gitmiş vahı kalmış hoca ve topçulara.her yıl dejavu.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Sezon bitsin her şeyi yazarız karşılıklı...
DAUM kupa finalinde kariyerinin en kötü maçını çıkarttı... Giden gitti...ŞAMPİYON olunca bu defa eziklerin psikolojisini bozacağız merak etmeyin... AZİZ başkan ile ilgili sıkıntıları hepimiz biliyoruz.Şu saatte bınları tartışmanın bize yarar getirmeyeceğini de.. GS MAÇINDAN önce lig bitti diye cenaze evi gibiydi sitede insanların hali...Dedik ki ölmeden gömülmez insan,sabır ve soğukkanlılık şart... Dediğimiz gibi oldu bugün lideriz.ALLAH'ın izniyle de 2 hafta sonra ŞAMPİYON... 2 MAÇ KALDI...6 PUAN ALACAĞIZ.TAKIM KÖTÜ FİLAN DEĞİL. KUPA FİNALİNDE hocası da futbolcusu da 27 yılın stresinde ya da aklının bir köşesini ANKARA-TRABZON'da bırakıp sahadaydı orasını bilemem... Elinde tek hedefi olan Trabzon'a kötü oynadık ve yenildik... ARTIK BİZİM DE TEK HEDEFİMİZ VAR... BAŞKA DA YOLU YOK... bunu bilmeyen bunun için savaşmayacak FENERBAHÇELİ de yok!!! BIRAKIN ONLAR DÜŞÜNSÜNLER...HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE... |
|
|
|
#10 | |
Alıntı:
Ama beni az çok tanıdın ben sonuç için konuşmam Şampiyon olsakda Daum gitsin dicem,olmasak da Aynı şekilde Aziz başkan içinde aynı çizgideyim
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|