|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,848
![]() |
Ben hayatımda bu kadar israrcı bir teknik adam grmedim.Alex'e gol pasını vermekten başka hiçbir olumlu iş yapmayan Guiza devamlı sahada!Hayret birşey!
Üzülerek söylüyorum ki,eğer bu Guiza israrı devam ederse,Daum,Bursayı şampiyon yapacak! Bu arada 3 oldu.Fener inşallah Ankaradaki maçı düşünüyordur.Böyle oynarsak haftaya havlu atarız!!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
Daum kazandığımız her 1-0'lık maçtan sonra çıkıp açıklama yapacağına şu alınan saçma sapan yenilgilerden sonra açıklama yapsa da biz de işin aslını öğrenebilsek !
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cem abim ne pası Allah aşkına
Alex o pozisyonu yoktan var etti O pas falan değil Guiza topçu değil Daum da hoca değil
|
|
|
#4 | |
|
Anadolu Fenerlisi
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 534
![]() |
Alıntı:
forvet oyuna alacan madem dalga geçer gibi 86da mı alınır. inşallah şampiyon olur inşallah daum gider inşallah güiza gider şimdilik sadece temennilerde bulunacam
AŞKIMIZ RENKLERE!! EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ! Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,848
![]() |
Ben AY'nin yerinde olsam hemen müdahale eder ve Guizayı son iki maçta takıma sokmam!Açık söylüyorum,böyle gergin olursak şampiyonluğu Ankarada bırakırız!Çünkü Bursa ve Ankara'nın pisliklerinin ağzının suyu akıyor şimdi!
|
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alex golü attı başkan hiç sevinmedi 1-1 den sonra
yalandan rakip kaleye gittik gibime geldi hiç üzülmedim arkadaşlar asıl şölen on gün sonra
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
bu daum denilen hoca anelkayı yedek bıraktı guizadaki ısrar niye. başkanın emri ve direktifiyle 11 de oynuyor guiza.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Anadolu Fenerlisi
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 534
![]() |
başkan güizayı da alsın gitsin o zaman
AŞKIMIZ RENKLERE!! EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ! Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,799
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#10 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Abi sattılarsa maçı yada kibarca verdilerse şampiyonda olmasınlar. Eğsinler o başlarını önlerine defolup gitsinler...
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|