|
|
#1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlk etapta herkes umutlu
Umutlu olmasında ne yapsın sevgili renkdaşım Dededen düşmüş yılana sarılmış Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sonra yavaş yavaş gerçekler su üstüne çıkıyor : Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sonrasında işler sarpa sarmaya başlıyor Eksikler gün yüzüne çıkıyor Eleştiriler sertleşiyor Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Çok yerinde tespitler yapılıyor Ve Daum'un eski Daum olduğu Aslında hiç değişmediği anlaşılmya başlıyordu Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Vizyonunun darlığıda anlaşılanlar arasındaki yerini alıyordu Ve kuyuya 1 puan pardon 1 taş atıyordu Bizde onu çıkarmaya çalışıyorduk Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Daum'dan 8 kat az paraya çalıştıklarını öğrendik Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ama dahi oralı bile olmadı Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bu yorumlar Daum'un performans sayfasından alınmıştır Amacı ise Daum'un gelişinden bu güne kadar olan kısmı Fotoroman (gerçi foto yok ama) tadında tekrar izleyin istedim Son olarak,son sayfadan kendimden bir alıntı yapayım
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,747
![]() |
Çok güzel bir çalışma olmuş.
Emek ve paylaşım için teşekkürler..
|
|
|
#3 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
Alıntı:
Asıl ben teşekkür ederim duyarlılığınız için
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
diyecek laf yok eline sağlık.(91-92 yılında futbol şube sorumlusuyken hoca olarak godoş wengloşla ömer kanemeri getirmişti. metin aşık gibi adamıda rezil etti)
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,210
![]() |
Gerçekten hoş olmuş
![]() Baştan sona dauma karşıydım halada karşıyım
|
|
|
|
#6 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
Abi güzel bir konu olmuş eline sağlık.
Hikayenin özü de burada yatıyor 7 seneden beri.
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Fatihcim tam oscarlık bir çalışma. :slap:
Daum'dan beklentilerim gerçekleşmedi. Hep şunu söylüyordum. "Evet şu şu şu hataları var. Bunu ben de biliyorum, ama totalde başarılı" Fakat başarıya endeksli bu anlayış maalesef iflas etti. Daum'la günü kurtarmaya razıydık, ama sanırım onu da beceremeyeceğiz.
|
|
|
|
#8 |
|
Anadolu Fenerlisi
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 534
![]() |
heralde durumun ne oldugunu özetleyen en güzel paylaşım budur.yılın konusu bana göre.fatih abinin eline sağlık
bi taraftan da konunun anlatmak istediğini düşündüğümde içim acıyor,içim yanıyor !!
AŞKIMIZ RENKLERE!! EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ! Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.
|
|
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,146
Mükemmelsin abi ne diyeyim.
Bunu daha farklı ortamlarda da paylaşmalı
|
|
|
|
#10 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
abi eline sağlık baya uğraşmışsın,
bir insan hata yapabilir ama yaptığının ne olduğunun farkında olmalıdır tek yaptığı şey kötü oynayan oyuncuları maç sonunda övmek ! Daum gerçekten çok korkak yada oyuncularını tanımıyor hala kimin ne özelliklerde olduğunu anlayamamış yada en kötüsü en vahimi Fenerbahçe'yi anlamamış,yada unutmuş Kayseri'yi burda 7-0 yendiğimizi hatırlıyorum nasıldı takım gümbür gümbür ama artık 1-0 oldumu Selçuk'mu yoksa Deniz'mi oyuna girer diye düşünüyoruz
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|