|
|||||||
| Fenerbahçe Ülker Fenerbahçe Basketbol Erkek Takımımız Hakkında Herşey |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
''HASTA'' FENERLİ
Üyelik tarihi: Jun 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 26 Mesajlar: 90
![]() |
slm kanaryalar mrsiç bıraktı mı neden haber yok canım ya ne olur gitmesin o en özel kaptanlarımızdan biri...haberi olan var mı.. zaten madalyasını da tribüne gönderdi. fbtv deki programda da yokmuş.. gitmesin lütfennnnn
|
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
sanırım bıraktı
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Sanırım bırakmış. Ahlaklı ve kaliteli bir sporcuydu. ileride kendisinden İdari kadroda da faydalanilir.
|
|
|
|
#4 |
|
''HASTA'' FENERLİ
![]() |
keşke gitmesiydiii teknik kadroya geçer belki yoksa çok şey mi istiyorum:(
|
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yüreğiyle oynayan neferlerimizden biriydi o
Sözleşmesinde ve lisansında her ne kadar profesyonel yazsada O tribünlerdeki bizler gibi amatörce bağlıydı bu kulübe Yaptıkları ve içinde büyüttüğü Fener aşkı Bilhassa futbol takımında oynayan topçulara ders niteliğindeydi O ders hiçbir zaman alınmaz biliyorum Çünkü bunun gibi değerler sonradan çok zor kazanılıyor Mesiç onlarla doğmuş biriydi,hatta üzerine koyarak dahada büyüdü Seni çok seviyoruz cesur yürek ve seni asla unutmayacağız
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
bırakmadı bıraksa ben haber verirdim zaten
![]() Şu an kesinleşmiş bir şey yok ama Aziz Yıldırım ona '' Seneye işin daha zor,4 kupayıda istiyorum '' demesi kalması yönünde önemli bir adım oldu inşallah oda geri çevirmez. onun bıraktığı gün Alex'in bu takımdan gitmesi gibi bir şey olur zaten
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,799
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
![]() |
bu konuda edindiğim bilgileri mümkün olduğunda burda paylaşmaya çalışacağım,
geçen sene sözleşme imzalandığında bu sene bırakıcağının sinyallerini vermişti o yüzden internette bıraktığını anlatan yorumlar görebilirsiniz ancak eğer bırakmaya karar verseydi zaten bir çok açıklama yaptı söylerdi, birde belirttiğim gibi başkanında isteği var yani devam olasılığıda oldukça fazla, sitelerde yapılan anketlerde devam etsin şıkkıda uçmuş durumda ben inanıyorum bir sene daha
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
''HASTA'' FENERLİ
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Şeboist
![]() |
rica ederim inşallah kesin devam ediceği haberlerinide beraber takip ederiz
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|