|
|||||||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
![]() |
![]() Fransız ekibini, 20-25, 19-25 ve 18-25’lik setler sonunda 3-0 mağlup eden Takımımız, grubundaki ikinci maçından da galip ayrıldı. Takımımız CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi’ndeki 3. maçında ise, 15 Aralık Perşembe günü Azerbaycan ekibi Rabita Bakü ile Burhan Felek Spor Salonu’nda karşılaşacak. |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Bayan voleybol dendikçe Maydınlar'a kızgınlığım aklıma geliyir
|
|
|
|
#3 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Valla abi dürüst konuşmak gerekirse, Maydınlr Aziz Yıldrımın peşine başkan olacak adamdı aslında ama işte olmadı anasını satayım....
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,747
![]() |
20 Aralıkta Bakude maçımız var.
Rabıta Bakü-Fenerbahçe Universal. Orada sizi temsil edeceğim formamla inşallah
|
|
|
#5 |
![]() |
Macin oynanacagi Serhatci Idman Salonu calistigim hastanenin hemen yaninda.
Gitmemek mumkun olmaz
|
|
|
#6 |
![]() |
Maca gittim.
Kapilar izdiham nedeniyle kapatilmisti, ben de gorevliye Turk takiminin hekimi oldugum yalaniyla iceri girdim. Salon guzel, yeni, ve tamamen doluydu. 50 FB taraftari kendini yirtarak tezahurat yapiyordu. Azerkesler denen serseriler disinda salon efendiydi. O serseriler bize ana avrat sovduler, bizimkiler de Azerbaycan diye tezahurat yaparak onlari kucuk dusurduler. Kavga cikmasini sagduyulu seyirciler ve polis onledi. Maca gelince; Ilk seti alip ikili averaji garantileyince bizimkiler gevsedi. 5 sayi onde oldugumuz 2. ve 3/ seti kolay verdiler, 3. sette ise biraz bosverdiler. Sokolova'dan iyisi lazim bize. Cekik gozlu kizimiz ise etkisiz.Rabita takimi gecen yilin Dunya Kulupler Kupasi sampiyonu, ama kadrosunda tek azeri yok. Para sahibi patronun takimi. Deneyim olarak ilgincti, yillar sonra ilk kez bir voleybol macina gittim. Sari kirmizi formali bir takima yenilmek gene de biraz bunyeye dokundu ama neyse
|
|
|
#7 | |
![]() |
Alıntı:
![]() Azeriler bizim maçlarda gerginlik yapmaya alışkınlar. Futbol maçlarımız da elektrikli geçiyor onlarla. İşte ne de olsa onlarda da TÜRKLÜK var. Dışarıda can ciğer, maça gelince düşman olmayı iyi biliyoruz
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
Alıntı:
Resimleri istedigim gibi koyamadim, help
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Bu sayfada resme tıkla. kopyala.
Sonra aynı mesajını DÜZENLE butonuyla açıp yapıştır. Gönder veya kaydet diyip bitir
|
|
|
|
#10 | |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 66 Mesajlar: 572
![]() |
Alıntı:
|
|