|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,848
![]() |
Kimse kusura bakmasın ama Rıdvandan çok daha büyük bir futbolcuydu.Kalın vücudu,iri bacakları,bembeyez tenindeki alı al yanakları...
Kısa mesafede korkunç süratli,anormal çalım ustası,muhteşem sol voleleri,istikrarı vs vs... 10 numaralı formayı giyerdi büyük Cemil!!Son derece beyefendi idi! Ben Leftere yetişemedim,ama benim maçlara gittiğim dönemden beri,şu ana kadar tek geçtiğim forvet Cemil Turan'dır!.. Keşke çoğunuz seyretme şansına sahip olabilseydiniz. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Buldozer.
Bir ara Osman ile yanyana oynadılar.Osman Arpacıoğlu plaseci,kafacı iyi frikikte atardı. O dönem bence Fenerbahçe'ye gelmiş geçmiş en iyi üç adamdan biri olan Alpaslan Eratlı vardı kepçe lakaplı.fatih terim'i bitiren adamdır.Hoş TS'un ilk şampiyonluğunun perde arkası adamıdır o da ayrı. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 56 Mesajlar: 1,371
![]() |
kalemizde panter ivançeviç var
geridörtlü çelikten duvar ortasaha hepsi canavar ileride CEMİL şevki var.... sevgiler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
İvançeviç çıplak gözle seyrettiğim en iyi kalecimiz(Datcu ve Schumacher dahil).Çizgi kalecisi idi lakabı kedi idi ha babam penaltı çıkarırdı teke tekte mükemmeldi korkunç refleks vardı sağ alt doksandan sol üst doksanada uçardı.Peki bunları nasıl yapardı?Çünkü özürlü idi.İnsanın elleri ayakta normal durduğu zaman dizinin altına inmez.Maymun.
Yabancı yasağı gelince gitmek zorunda kaldı. |
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Çocukluğumun Fenerbahçelilik şuuru oluştuğu ilk yıllarında, topu önüme katıp Cemil, Cemil, vurdu gol oldu diye bağırdığımı hatırlıyorum. Babam bir gün bana Bir de Osman var demişti.
![]() Sonra dedem ve babamla maçlara gittiğimizde Cemil Turan'ı merakla izlemiştim. İlk gittiğim maç, Fenerbahçe ile Romanya milli takımı arasındaydı. İvançeviç'in bizdeki ilk maçıydı. Müthiş oynamıştı. Maçı 2-1 kazanmıştık. Cemil Turan'ın ya son senesiydi, ya da sonda bir önceki senesiydi. Bursaspor'la İnönü Stadında oynanan (daha o zaman bizim stadımız yoktu, İstanbul takımlarını hepbi İnönü'yü kullanıyordu) lig maçına gitmiştik. Cemil de gol atmış ve maçı 2-0 kazanmıştık. Gerçekten güçlü, bazuka gibi ve ani şutlar atan bir oyuncu olarak hatırlıyorum.
|
|
|
|
#6 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
İzleyemedim,
ama bana anlatılanlar ve Fenerbahçe'min tarihinden tanıdığım bir efsanedir
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
anlattılar büyükbabam olsun babam olsun.büyük futbolcu olduğunu
|
|
|
|
#8 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
Alparslanı hiç söyleme hele!Türkiyenin en büyük liberosu idi.Fenerbahçeye ilk geldiğinde sol bek oynardı,sonra orta saha da biraz oynadı,ama en etkileyici oyunu ön libero idi.Raket ayaklı derdik ona!!Buz gibi soğukkanlı idi! |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
O zamanlarda bir slogan vardı: Cemil-Osman-Ender,filelere gönder diye! Bir başkaydı o zamanlar!Öğlen 2 de başlayacak maça sabah 7 de kuyruğa girerdik!Sarı-lacivert şapkalarımız,fularlarımız,bayraklarımız... Kusura bakmayın,insan duygulanıyor ! O zaman herşey bir başkaydı sanki!! Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
İşte bunlar nostalji!!! Kalemizde ivançeviç var Geri dörtlü çelikten duvar Orta saha ,hepsi canavar İleride Cemil Şevki var!!!!......... Ahh nostalji ahh Fener ahh!!!Eskiden ne sarı-kırmızı tabutlar taşırdık fransız lisesine!... Sevgiler... |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|