|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Kocaman Adam
Üyelik tarihi: Sep 2011 Futbolcu: 21- Selçuk Şahin Yaş: 36 Mesajlar: 152
![]() |
gs'nin önde gelenlerinden hayri kozak dün akşam kulübümüzü savundu...bakalım 3 cas hakeminden biri olan gs divan kurulu başkanı türker aslan hak ve hukuktan yana mı duracak yoksa 10 yıldır sahada ezilmesinin öcünü mü alacak?
|
|
|
#2 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Sep 2011 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 3
![]() |
Ben bu noktada çok iyi niyetliyim. Adil karar alacaklarından kuşkum yok. en azından türker aslan ın böyle birşey yapacağının yani ezeli rekabet dolayısıyla bize zarar vermeye çalışacağını zannetmiyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kocaman Adam
Üyelik tarihi: Sep 2011 Futbolcu: 21- Selçuk Şahin Yaş: 36 Mesajlar: 152
![]() |
bu arada kendi ülkesinin davasına bakmadığını esgeçmişim..yine de fikriönemliydi..az önce konuştu pek renk vermedi..
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,848
![]() |
Hayatta adalet diye saçma sapan bir şey yok!!Güçlü isen kazanırsın!Olay budur!!Romantik hayallere dalmanın anlam da yok!Güçlü olmak en gerçektir!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
böyle bir şey olduğunu bilmiyordum.
Vallahi şuan Şenez Erzik beğefendinin bir işe yaramadığını gördükçe(ki eğer elinden geleni yaptı ise bilmem ama dışarıdan görünen o) Cas başkanı Türk olsada bel bağlamam
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Türker Aslan gsli olmasına rağmen tarafsızlığından ve objeklifliğinden asla şüphe etmediğim biri. Dava standart seyrine göre işleyecektir. Cas dünyanın spor olayındaki AİHM i gibidir. Dünya güvenir. Nitekim şimdiye kadark kararlarında infiale yol açmadı.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|