|
|||||||
| Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
Bir toplumun bir lideri olması kanaatindeyim insanları yönetmesi açısından
ama kimseyede bugüne kadar reyis falan demedim dememde hiçbir toplumda kimseye itaat etmedim Bugün baktım biri geliyor önünü açıyorlar falan gfbnin lideri gelmiş inanın rahatsız oldum bu görüntüde.Sonra baktım insanları organize ediyor falan he iyi dedim bare bu yönünü görünce ama birine kızdı ve vurmaya kalktı inanırmısınız onun o hareketini gören gfbliler saniyede o kişinin üzerine atladı kaç kişi sayamadım :S galiba iki tane sefa var ben esmer olanında bahsediyorum organizasyon çok güzel giderken ona güvenipte bir kaç velette kavga çıkardı... Ve uyuz olduğum noktada bu insanı hiç formayla görmedim.Nedeni bilinmez. Ve bugün yürüyüş bittikten sonra köprüye gelmediler.Bugün internette heryerde onlara tepki var belki ben yanlış biliyorumdur ama herkes onu söylüyor ve bende şahit oldum baktım birileri geri geliyor nereye beyler hayrola dedim '' Allah'a emanet gidiyorlar ne işimiz var ki '' cevabını aldım yani gfb yok ne işimiz var demek bu reis yok demekti. Aynı şekilde farklı bir grup Adamlar '' Atatürk'ün askerleriyiz '' , '' Cemaat Fenerle başa çıkamaz '' , ve Başbakana küfür yani sürekli siyaset onun dışında hiçbir şekilde başka tezahürata katılmadılar.Tamam bizde biliyoruz siyaset var ama açıkçası onlardanda kıllandım.
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Bu kadar kalabalık bir grup eylem yapar da, içlerine provakatör karışmaz mı?
|
|
|
|
#3 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Alıntı:
Bende başka slogana(tezahürat değil) katılmadım.Hem Kadıköy'de ne olması beklenebilir ki? Grubu bilmem münferit idim. Olay futbol değil çünkü. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
Alıntı:
![]() ben öyle düşünmüyorum çünkü herkese itici geldi o adamlar,azından Fenerbahçe lafı bile düzgüncene çıkmıyordu vede insanlar Fenerbahçe için ne zaman tezahürat yapsa ne yapıyorsunuz demeye başladılar
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|