|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fenerbahçe taraftarlarına sesleniyorum bu ülkede fener şampiyon olmasında kim olursa olsun zihniyetinde oynanan futbol ligine destek veren digitürkünü iptal ettirmeyen fener taraftarı değildir.böyle zihniyetin olduğu bir ülkede kime hizmet ediyorsunuz ey fener taraftarı akıllı olun paraları biz veriyoruz başkaları futbolcu alıyor sonra çıkıp bu ülkede hiçbir kimse fenerin şampiyon olmasını istemiyor bizlere arefeyi gösterip bayramı yaşatmıyor bu fener düşmanı futbol düzeni şikenin en babası değide nedir bu durumu göre göre hala dekoder kullanıp bu fener aleyindeki düzene hizmet eden fener taraftarları fenerbahçeli değildir. inanıyorumki fenerbahçe 34 maçın 33 ünü kazansa karşılarına 34 maç kazanacak bir rakip çıkarır bu zihniyet
|
|
|
#2 |
|
ATLANTiS
Üyelik tarihi: Jun 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 29 Mesajlar: 109
![]() |
bu dediğinizi beş yıl evvel yaptım ve vicdanen rahatım
O gözlerde derin bir hüznün ateşe verilmiş şehirlerini görüyorum" seviyorum yağmurdan askerlerini" yangın yerinin korkak otları gibiydi içimde yaşattıklarım" ıslak kaldırımların soğuk sokakların tadında özgürlük Ve ben şimdi çıplak ayaklarımla koşuyorum kağıt helva şeker tadında aşklara... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|