|
|||||||
| Anketler Fenerbahçemizle İlgili Anketler |
| Anketimiz: Bursaspor Maçının Bu Noktaya Gelmesinde Suçlu kim? | |||
| Transfer yapmayan yönetim |
|
2 | 11.11% |
| Oyuna konsantre olmayan oyuncular |
|
4 | 22.22% |
| Takım düzenini kuramayan Daum |
|
7 | 38.89% |
| Hepsi |
|
5 | 27.78% |
| Katılımcı sayısı: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 56 Mesajlar: 1,371
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,196
![]() |
hepsi şıkkını işaretledim çünkü takımın bu kadar kötü oynamasında hepsi suçllu.
sanki devre arasında hiç transfer yapmamış gibi vede devre arasında takımın bu kadar ihtiyacı varken devre arasında transfer yapılmaz diyen yönetim suçlu. yine bir var bir yokları oynayan futbolcular suçlu. taktiğiyle sistemiyle takım kurgusuyla sefilleri oynayayarak bu takıma azab çektiren daum suçlu. dauma bir sözüm daha olucak yine çıkmış ortaya bu maçtan ders almalıyız 3 sene önceden çalıştın 6 ay da burdan üçbuçuk sene türk futbolunu %90 biliyorsun nasıl bir kafaymışta üçbuçuk senedir ders alınmıyor. |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
Herkes bir ara mutlaka düşündü,
sağ bekte önder ilerde gökhan... dün gördük hiç bir şey olmaz o sol kanattan. Gökhanın saıl yeri sağ bek, santosun ki de sol bektir... yaratıcılığı eksilerde olan 2 oyuncu senin ortasahanın ortasında var ise sen rakipten baskı yemeği göze aldın demektir... selçuk ve denizin bizim takıma değil kadıköye bile girmemeleri lazım. tamam deniz arada bi şaşırtıyor insanı ya selçuk? şıklardan daum'u işaretledim.
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 56 Mesajlar: 1,371
![]() |
Ben büyük suçun futbolcularda olduğunu düşünüyorum,,bursada gördükki çok rahat 3 gol yiyebilen malesef ikinci kadromuz var,birazcık istek ve azim olsaydı bu böyle olmazdı,ama nerede,,,daumunda büyük hatası var,,maça alex ile başlamamak guiza ya 90 dk tahammül etmek,,ve bizi hasta etmesi
sevgiler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
hepsi şıkkını işaretledim ne bu yönetim ne daum nede futbolcular FENERBEHÇE nin büyüklüğünü kavrayamamış ve anlayamamışlardır.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
Daum'un yanlışları tabiki var ama ilk 5 dakikada bu 2-0 olurdu bu maçta en fazla iki iki biterdi kimsede bunları konuşmazdı
ben atamadıklarımız ve Daum diyorum
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
Daum'un yanlış rotasyonu ve oyuncuların ellerinden geleni yapmamaları.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Yanlış rotasyon,
dolayısıyla DAUM... |
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maçın başlarında 2-yüzde yüz golü laubaliliklerinden heba eden 2 gökhanlarındır suç
futbol asla laubaliliği affetmez
|
|
|
#10 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Alıntı:
Fenerbahçe takımından rastgele bir kadro kurup çıkartsan Bursa'ya 3-0 yenik duruma düşmemesi gerekir. Hele de, rakip ilk maçta tokadı yemiş ve umutsuz haldeyken.
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|