|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı gese ile oynadıkları maç sonunda dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama '' Allah'ın adaleti var ise Bursaspor şampiyon olucak '' dedi şahsen benim oldukça dikkatimi çekti ama bir şey demedim,bunu dediyse herhalde Ankaragücü gerçekten bizi biçicek bunlar çok inanmışlar kardeş takımına inandırmışlar dedim ama bu hafta gördümki bu adam sadece bu pazar 21:45'de çarpılmayı göze alarak bu lafı söylemiş Allah yardımcısı olsun o saatte çünkü biz şampiyon olursak resmen Allah'ın adaleti yok demiş olucak yani
şimdi gelelim Ankara maçı sonrasına,o lafın ardından çılgına dönmüştüm resmen şerefimize laf ediyor ve kanıt olarakta Allah'ı gösteriyor bu nasıl bir cürret anlamadım,ama dediğim gibi bekledim Ankara maçını bekledim şimdi bugün bizzat kendim Ankara maçından sonra gazetedeki açıklamalarını okudum şunları söylemiş bir siteden aynı yazıları kopyalıyorum. ''Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşmayı tüm Türkiye izledi. Yorumu da futbolsevelere bırakıyorum. Bu maçla ilgili ben herhangi bir yorumda bulunmuyorum'' yorumda bulunmuyorum diyor ama aslında kendi kardeşine laf atıyor ! yani biz kiminle oynadık kardeşleri ile bize maçı verebilecek tek takım o çok sevdikleri kardeşleriydi yani ben anlamadım nasıl bir insan kendileri önce sadece bir iddaa üzerine Allah ile kendisini baş başa bırakıyor büyük bir risk alıyor sonrada kendi kardeşine şikeci diyor,bende diyorum ki Allah'ın takdirinden şüphe duyacağına önce kendi kardeşlerine sahip çıkacaksın,pazar günüde artık kaç rekat namaz kılman gerekir Allah katında affedilmek için oda Allah'ın adaletine kalmış
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
bu sene seve seve şampiyon fener olacak
sonra DEMEDİ DEME İBRAHİM
|
|
|
|
#3 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gs- bursa maçınıda tüm Türkiye izledi..yorumuda bursalılara bırakıyoruz..!
daha önceki mesajlarımda da yazdım tekrar yineliyorum, Bursasporun şampiyon olması Fenerbahçeye baglıdır, gerek bu hafta son maç olan trabzon maçı, gerekse son maç oynanmadan önceki maçlarda(gs-bursa maçı sonrası) kadıköyde 2-0 dan ikram edilen 3-2'lik maç sonuçunda oldugu gibi.. fb-eskişehir maçı öncesi ve bursanın rakipleri; Alıntı:
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bursayı bursada yendik aziz ilk devre
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biliyorum ali abim,
üsteki eski yorum eskişehir maçı topiğinden alınmış ve kalan son 3 maç için yazılmış bir yorumdu (eskişehir-ankaragücü ve trabzon maçına istinaden) zaten eskişehir maçı bitimiyle yenemedigimiz bir takım kalmamıştı..
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|