|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
ben ikili averaja bakılıyor ve onda da bursa bizden üstte oluyor diye biliyordum ama geçenlerde bir açıklama yapıldı tv'de, ve her ıkı takımında 1er maçı kazandığından artık genel averaja bakıldığı söylendi.
bu konuda kesin hjukuki bilgiye sahip olan var mı? gerçi şahsi düşüncem bursaspor'un bu hafta kayseriye yenileceği ve bizim ankara'da şampiyonluğumuzu ilan edeceğimiz yönünde ama yine de bu averaj konusunu merak ettim.. saygılar |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
İkili averaj 3-3 berabere ama genel averajda Bursa +8 önde. Bu averaj farkının kapanması için Bursa yenimeli. O zaman da zaten puan farkı yaparız.
|
|
|
|
#3 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Hocam yanılmıyorsam Bursa'nın Ankara ile maçı var. +3 pu an demek bu. Yani 2 puan önümüzdeler. Puan kaybı için Kayseri ve 8jk yı beklemeliyiz ki ezikler zaten yatıak bu maça. Tek Kayseri kalıyor geriye.
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
Alıntı:
gol averajı en son(9 gol avantaj hükmen galibiyetlerden aldı bursa hemde küme düşenlerlerden diyarbakır ankara).aynı puanda bile bitirsek 65 karşı üstünüz bursadan onun için biz şampiyon oluruz ben öyle biliyorum. ama bu lig çok acayip bir şekilde bitecek tahminim .diyarbakır son iki maçına çıkmassa(bursadan intikam almak için)küme düşürülür o zaman bizim hanemize 2 puan daha eklenir.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğru söylüyorsun pek lidermişiz gibi gelmiyor zaten şu an bana en az 3 puan daha kaybetmeliler. Hiç hata yapma lüksümüz yok, hiç!
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,747
![]() |
Türkiye kupasını alırsak son maçta Trabzon bizim maça asılmaz. Aksi halde Avrupa kupalarına katılamazlar. O yüzden önce kupayı almamız lazım.Kupayı Trabzon alırsa her halükarda Avrupa'ya gidecekleri için bize karşı çok rahat olurlar ve 1996'nın intikamını almak için hırslı olabilirler.
Eskişehir'i yeneriz. Ankaragücü'nde Vassel sezonu kapattı. Güçleri bize yetmez. Bursa kalan 2 maçını da kazanır. Biz de 1 puan farkla şampiyon oluruz.
|
|
|
#7 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,848
![]() |
Alıntı:
.Es-esi geçeceğimize bende inanıyorum,hatta Trabzonu da,ama Ankaradaki maç Bursayı yakından ilgilendiriyor ve son yıllarda Ankarada takılmamız beni endişelendiriyor.Ankaragücü,Bursa ile kenetlenmiş,o maçta seyirci üstünlüğümüzde olmayacak.Ama yenersek,şampiyonuz![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Bizim tökezlememiz demek adamların direkt şampiyon olması demek. +3 cepte. Bir maç kaybederlerse rahatlarız ancak. Trabzon iki maçta da asıalcaktır eminim. Ankara ve es-es ten korkmuyorum
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,747
![]() |
Ankaragücü'nün "Bursa Kardeşliği" motivasyonu, bizim şampiyonluk motivasyonumuzdan daha güçlü olamaz. Ateş olsalar cürümleri kadar yer yakarlar.
|
|
|
#10 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Biz kupayı aldık diyelim İkinci bile olsak Ş.Ligine gideceğimiz için Trabzon her halükarda Avrupa'ya gidecek O nedenle Trabzon son maçta çok ama çok asılacak Yılların intikamı var işin ucunda Bende en zor maç Ankara düyordum ama sanırım en zor maçımız son maç olacak
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|