|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,848
![]() |
Değişiyoruz ya!Modernleşiyoruz(???)
Halkımızın yarısı zekidir!ve bu zeki kısım bu ''değişime'' ayak uydurarak,artık sözde 4 büyüklerin hegemonyasının bitmesini istedi!!'! Bu aslında,milletin arzusudur!!! Örtülü olan tabiii!!! O yüzden bursaaa tatlıları şampiyon oldu Hödüklerin ağzı açık,ayı cinsi oynamalar devam ediyor!Hepsi sempatik ayılar! ![]() Gerçi,ağızlardan biraz salya sümük akar. Bunlar yeni modern Türkiyenin aslında cincon taraftarlarıdır!! Tuhaftır,çoğu,Atatürk'ü sevmez,nefret eder bu ayılar!! Türkiye,maalesef,günümüzde böyledir!!! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,210
![]() |
Bursa şampiyon olmadı Fenerbahçe tsyi yenemedi
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Cem Abi asıl yaraya basmişsın parmağı. Tarikat eksenine kapılmış kıro düzen bizim sayemizde bayram yapıyor.
|
|
|
|
#5 |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,210
![]() |
Bursayı biz şampiyon yaptık
Bursayı biz heveslendirdik Ve biz bu gece tsyi yenmiş olsaydık şampiyonduk Ayrıca bursa bütün büyük takımları yendi Bizi kendi sahamızda 2 0dan yendiler sonuna kadarda hakettiler Fakat bursayı şampiyon biz yaptık başka birşey değil İşin tarikatla alakası yok sen tsyi yeneme sonra tarikat de Kaleci onurda o tarikatteymiş
|
|
|
|
#6 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
abim hadi maçı trabzonda oynasak,bir ihtimal derim, hakemin skoru etkileyen bir düdügünü duydum desem bunada eyvallah derim fakat 2006 sezonunun lig tarihindeki canlı şahidi Fenerbahçe, son maçta kendi evinde trabzona bu sezonda şampiyonlugu verip ve son dakika ezik birinin anonsuyla maçı bırakıyorsa, işte buna aptallık derim.. şampiyonluk 22 hafta bursa maçında kaybedilmiş ve 23 hafta i.b.b maçında tescil edilmiş ve bu gece son bulmuştur.. saygılarımla..
|
|
|
|
|
#7 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
Ben bu konuda yazamam fazla!!Burası müsait değil!Zaten herşey yasak bu ülkede!!Ama şunu kısaca söyleyeyim ki; öküz edebiyatı var bu ülkede! Bursayı kutlayalım! Gerçi ben bir Fenerbahçeli olarak;aslında kimseyi kutlamam!!Hatır gönül için kutlarız yine de! Benim için,herşeyin ötesinde ''FENER'' vardır. Centilmen olalım,bu seneyi unutalım!!! |
|
|
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu gece uyuşturucu aleminin o ünlü lafı vardırya
hani dozu fazla vurup kendine mefta olursun bizde aynen bu dozu kendimize fazla vurup fenerbahçe olarak altın vuruş yaptık diyorum ne yapalım kederde varsa düzülmek neye yarar üzülmek başkanımız sağolsun bize 2 nci sefer aynı acıyı yaşattı artık rahatça istirahatine çekilebilir sevgili guizasıyla __________________
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
![]() |
Gariban edebiyatı yapıldı başta! bakanlardan biri bile açık açık söyledi ve Bursayı savundu!!
Biz korunmasız kaldık!! İşte ben bu foruma girdiğim günden beri söylediğim şey maalesef gerçek oldu!! Biz artık güçlü değiliz!!! 70 li yıllardaki gücümüz yok artık!!! Hödükizm bunu istedi ve oldu! Türkiye'nin ''tipik'' değişimidir bu!!! |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|