Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Geyik Muhabbet > Geyik Muhabbet

Geyik Muhabbet Gırgır Şamata Eğlence... Atılan Mesajlar Toplam Mesajlarınıza Dahil Olmaz

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 30-01-2012, 17:34   #1
arda
Misafir
arda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza
arda is on a distinguished road
Standart Bugün yaşanan bir olay..

Merhaba sevgili abilerim ve renktaşlarım aranıza yeni katıldım bu konuyu yazmak veya yazmamak için süphelerim vardı en sonunda yazmayı karar verdim.konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya yazmayı layık gördüm
30 Ocak 2012(bugün) tarihinde Eskişehirde yaşanan bir olayı size anlatmak ve bunu tüm Fenerbahçeli herkese duyurmak istiyorum.

30 Ocak 2012 tarihinde Eskişehir Esnaf Sarayın da 2 arkadaşımla carşıda geziyorduk.Doğal haliyle üzerimde 6 sene önce doğum günümde alınan Fenerbahçe atkısı vardı.Yolda yürüken karşıdan başında eses beresi üzerinde eses atkılı olan 23-24 yaşlarında bir kişi geliyordu suratıma dik dik baktı üzerimdeki Fenerbahçe atkısını gördü karşıma geldi hiç birşey demeden boynumdaki atkıyı zorla aldı ve gitti. ilginç olan şudur ki olay yaşanırken arkamızdan gelen 45-50 yaşlarındaki amcanın yanımızdan geçerken şunu demesidir 'Eskişehirli olmak budur olması gerekeni yaptı' cümlesini kurmasıdır.Sizce olması gereken bu muydu ? Türkiyede hele Eskişehir kadar modern bir şehirde olması gereken gerçektende bu muydu? Ne kadar aciz kaldığımı anlatamam.Kendini Eskişehirsporlu zanneden bir holiganın üzerimden atkıyı alması acı verdi bana verilen özgürlük hakkını ilk defa kısıtlandığını hissediyorum.Eskişehirsporlu olmak ahlaklı olmaktır eskişehirsporlu olmak kimsenin hakkını kısıtlamamasıdır.Sizce bu holigan eskişehirsporlu mu ?Giden atkı olsun o değilde 11 yaşımda ailem tarafından doğum günü hediyesi olarak verilmişti.
Çok garip bir olay Türkiyede insan insanın hakkını gasp ederse bir adım bile ilerleyemeyiz.
Amacım bana yapılan bu ahlaksızlığı bu terbiyesizliği sizlerinde yardımıyla tüm Fenerbahçeli renktaşlarımıza duyurmak.
Söz sizde...
arda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 30-01-2012, 17:58   #2
tαrαftαr
webmaster
tαrαftαr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
tαrαftαr is on a distinguished road

Yapılan gerçekten ayıp, acizliğin daniskası. Boşver renktaş, bu düşüncedeki insanların hepsinin canı cehenneme.
Eski 30-01-2012, 20:49   #3
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
damir/alex20.fan is on a distinguished road

öncelikle foruma hoşgeldin ve geçmiş olsun o ş erefsiz sanada bir şey yapabilirdi.

15 20 yaş arasında birisi bunu yapsa diyeceğim ki öyle artistlik yapmaya kalkan kendini semt çocuğu zanneden tiplerden diyeceğim ama 25 yaş olgunlaşmak için yeterli bir yaş bence

dediğin gibide Eskişehir öğrencilerin bol olduğu ve pek yakından bilmesemde duyduğum kadarı ile modern bir yer

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 30-01-2012, 21:06   #4
kutupyildizi
ALPSEVER KUTUPYILDIZI
kutupyildizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kutupyildizi is on a distinguished road

Atkını alabilirler ama Fenerliliğine dokunabilirler mi?
Boşver gitsin, o adam aczini ve kıskançlığını ispatlamış bir ezik.
Eski 30-01-2012, 22:52   #5
Toprağın Dostu
Artislik Yapma !
Toprağın Dostu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza
Toprağın Dostu is on a distinguished road

Olur böyle şeyler üzülme kardeşim
Hem böyle adamlar her taraftar grubunda var

Ben kendini fenerbahçe taraftarı sananların kadıköyde çocuğun birinin üstüden 6s formasını zorla çıkartıklarına dair bir video görmüştüm
Çok kötü birşey gerçekten

1084'den Bu Yana TÜRK Yurdu Olan ÇANKIRI'dan Selamlar

Toprağın Dostu isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 30-01-2012, 22:59   #6
۱۹٥٦
SarıKanaryalar Yönetim
۱۹٥٦ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all

hoşgeldin Arda renkdaşım
izin verirsen, sana 1 adet atkı göndermek istiyorum

(özelden adres bilgilerini yollarsan, yarın atkıyı yollayabilirim)

۱۹٥٦ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-01-2012, 01:10   #7
siyahçoraplılar
Yeni SK
siyahçoraplılar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 2- Diego Lugano
siyahçoraplılar is on a distinguished road

Alıntı:
۱۹٥٦ isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hoşgeldin Arda renkdaşım
izin verirsen, sana 1 adet atkı göndermek istiyorum

(özelden adres bilgilerini yollarsan, yarın atkıyı yollayabilirim)

sarikanaryalar.net atkılarından yollayın arkadaşımıza ey forum yönetimi
arda kardeşim aramıza hoşgeldin. magandanın eskişehirlisi erzurumlusu olmaz, maganda her yerde magandadır. bu magandalık sana tesadüf etmiş. geçmiş olsun. böyle elektriklenmelerden hiç umulmadık ani reflekslerle çok ciddi boyutlu olaylar çıkar. ani bir bıçaklama insanın hayatını karartır. hiç uymayın böyle hanzolara. sporda şiddetin önlenmesi kanunu böyle tipler için çıktı. benzer saldırıya uğrayanlar mümkünse karakola başvursunlar

Dünya yansa biz burdayız
Asla yalnız olmayacaksın
siyahçoraplılar isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-01-2012, 02:28   #8
mcem
Eski Açık
mcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mcem is on a distinguished road

Alıntı:
arda isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba sevgili abilerim ve renktaşlarım aranıza yeni katıldım bu konuyu yazmak veya yazmamak için süphelerim vardı en sonunda yazmayı karar verdim.konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya yazmayı layık gördüm
30 Ocak 2012(bugün) tarihinde Eskişehirde yaşanan bir olayı size anlatmak ve bunu tüm Fenerbahçeli herkese duyurmak istiyorum.

30 Ocak 2012 tarihinde Eskişehir Esnaf Sarayın da 2 arkadaşımla carşıda geziyorduk.Doğal haliyle üzerimde 6 sene önce doğum günümde alınan Fenerbahçe atkısı vardı.Yolda yürüken karşıdan başında eses beresi üzerinde eses atkılı olan 23-24 yaşlarında bir kişi geliyordu suratıma dik dik baktı üzerimdeki Fenerbahçe atkısını gördü karşıma geldi hiç birşey demeden boynumdaki atkıyı zorla aldı ve gitti. ilginç olan şudur ki olay yaşanırken arkamızdan gelen 45-50 yaşlarındaki amcanın yanımızdan geçerken şunu demesidir 'Eskişehirli olmak budur olması gerekeni yaptı' cümlesini kurmasıdır.Sizce olması gereken bu muydu ? Türkiyede hele Eskişehir kadar modern bir şehirde olması gereken gerçektende bu muydu? Ne kadar aciz kaldığımı anlatamam.Kendini Eskişehirsporlu zanneden bir holiganın üzerimden atkıyı alması acı verdi bana verilen özgürlük hakkını ilk defa kısıtlandığını hissediyorum.Eskişehirsporlu olmak ahlaklı olmaktır eskişehirsporlu olmak kimsenin hakkını kısıtlamamasıdır.Sizce bu holigan eskişehirsporlu mu ?Giden atkı olsun o değilde 11 yaşımda ailem tarafından doğum günü hediyesi olarak verilmişti.
Çok garip bir olay Türkiyede insan insanın hakkını gasp ederse bir adım bile ilerleyemeyiz.
Amacım bana yapılan bu ahlaksızlığı bu terbiyesizliği sizlerinde yardımıyla tüm Fenerbahçeli renktaşlarımıza duyurmak.
Söz sizde...
Yaşadığın olay son derece doğal!Hiç umursama ve şikayet etmeye bile değmez!Sen Fenerbahçeli olmanla gurur duy yeter!!Bu tip olaylar her zaman olacak!!İnsan faktörünün olduğu yerde hayal kurup,kardeşlik beklemenin anlamı,aptallıkla eşdeğerdir!!

Sen Fenerliliğinle gurur duy,o yeter!!Geri kalanını boşver,zira hiçbir şeyi değiştiremezsin!!
mcem isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-01-2012, 09:13   #9
delidana
Mehmet Ali
delidana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 2- Diego Lugano
delidana is on a distinguished road

Alıntı:
mcem isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaşadığın olay son derece doğal!Hiç umursama ve şikayet etmeye bile değmez!Sen Fenerbahçeli olmanla gurur duy yeter!!Bu tip olaylar her zaman olacak!!İnsan faktörünün olduğu yerde hayal kurup,kardeşlik beklemenin anlamı,aptallıkla eşdeğerdir!!

Sen Fenerliliğinle gurur duy,o yeter!!Geri kalanını boşver,zira hiçbir şeyi değiştiremezsin!!

Fenerbahçeli olmanın gururu bize yeter

BİR FENERBAHÇE VAR
BİR DE DİĞERLERİ...
İNADINA FENERBAHÇE!!!

delidana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-01-2012, 09:28   #10
MURAD
Unstoppable
MURAD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MURAD is on a distinguished road

Aramıza hoş geldin kıymetli renktaşım....

İngilizler futbolun beşiği olarak dünyada anılırlar. Gerçi futbol M.Ö3 yüzyılda Çin İmparatorluğunda icat edildi. Ama İngilizler tarfından 19.yy.da kurallara bağlandı. Dünyada bilinen ilk takım Sheffield F.C. dir. Adamlar kurallara bağlamasına rağmen 20.yy bşlarına kadar futbolu bir yaşam biçimi ve içlerinde bir mahremiyet olarak görmüşler ve ırkçılık ayarında bir bakışaçısı oluşturmuşlardır. Dünyaya holiganizmi örnekleyen İngilizler bugünlerde son derece çağdaş ve tüm takım taraftarlarına örnek olacak bir düzeye gelmişlerdir.

Bunları niye anlattım? Ben o atkıyı zorla alan şahsiyetsiz kişiliksiz tek hücreli amip kılıklı adamdan çok olayı tastikleyen o amcaya yazıklar olsun diyorum. Yaıklar olsun o amcanın geçirdiği yarım asıra. Beyni örümcek ağı dolu 50 küsur yıl.

Takma kafanı. Toplumu bu hallere getirenler utansın. Böylesine duyarlı hale getirip eğitimsiz hale getirenler utansın. Saygı kelimesini iyiden iyiye unutturanlar utansın.

Benim yeğenim var koyu gsli. Geçenlerde beni efes gs basket maçına götürdü. Gittim, tribünler gsli dolu. Ne yani şimdi onları yunanlı gibi ötekileştirmemmi lazım. Yada onlar beni başkalaştırıp ezmelerimi lazım? Ne kadar kara oğlu kara düzen bir bakış açısı. Neyse atkım vardı tabi fenerbahçe atkısı birazda test edeyim dedim. Yeğenim dayı yapma birşey mirşey olur üzerine çullanırlar hayvanlar dediysede dinlemedim. Boynuma geçirdm fenerbahçemin atkısını. Başta tepkiler oldu. Çıkar mıkar diye kızanlar oldu. Niye dedim o kızanlara ben niye, sen Türksen ben değilmiyim dedi. Sizi rahtsızmı ediyorum dedim? Baktım tezahürat liderleri geldi. Yanındakilerden bilgiyi aldı ve ulan rahat bırakın adamı, ne olmuş adam batıyormu size? Adam gibi maçınızı izleyin adamıa rahat bırakın dedi. Sonra yeğenim yaa dayı biz böyleyiz işte filan dedi. Ama bende onu Karabük maçına götürdüm ve gsli beresini takmasını söyledim. Yok mok dediysede tak lan dedim. Taktı bir iki homurdanadan sonra lidere midere gerek kalmadan ve hatta ateşin varmı diye sordu bizimkiler yeğenime ve yeğenim dediki dayı ne kadar gurur duysan azdır dedi bana fenerbahçeliliğin ile. Bende ona dedim yaa, işte büyük takım taraftarının da ruhu böyle birşey dedim ve ekledim; sen de gurur duy gsliliğin ile dedim.

Neyse başınızı ağrıttım kusura bakmayın.

Ben gurur duymanında ilerisinde bağlıyım takımıma renklerine çubuğuna kurban olurum ben o formanın. Fenerbahçeli olmak başka birşey benim için, adını koyamadığım....................................... .............

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama