|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Görünüşe bakılırsa lige havluyu attık.
Zaten çok çok az umudum varrdı, ama Bursa maçından sonra hiç umudum kalmadı. Bundan sonra önümüzde kazanılabilecek bir Türkiye Kupası var. Ammaaa; 100. yılımıza başlarken aziz Yıldırım istifa ettim, gittim geldim diye kulübe çok zaman kaybettirdi. Sonra geciken ve yanlış yapılan transferler, riskli ve hatalı hoca seçimi ile 100. yılımıza çok kötü hazırlandık. Hatta hazırlıksız başladık. Fakat hep söylyediğim gibi rakiplerin bizden daha kötü olması sayesinde 3 puanlı lig tarihinin en düşük puanıyla şampiyon olduk. Kovduğumuz Daum zamanında 81 puanla şampiyonluğumuz gaspedilmişken, Zico ile 71 puan toplayarak şampiyon olduk. Ve maalesef o şampiyonluk gerçeklerin üzerini örttü. Aziz Yıldırım "bakın beni eleştiriyordunuz, nasıl da şampiyon olduk, ben doğrusunu yaparım, en iyisini bilirim" havasına girdi. Ben bilirim, benim dediğim dedik havası da bizi bugünlere getirdi. Şimdi diyorum ki; bu rezil takımın Türkiye Kupası'nı kazanması, bazı gerçeklerin üstünü örtmeye yarayacak, bu basiretsiz ve kötü yönetime yeni bir soluk kazandıracaktır. Ben bu kupayı istemiyorum!!!
|
|
|
|
#2 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
Aziz başkanımızın kulüp başkanlığındaki 11. yılı tamam başlarda elbette yanlışları olacaktır doğal ama hala daha yanlışlar devam ediyorsa elbette bir takım soru işaretlerin kafamızda dönmesi de normaldir 11. yıl ve hala daha yanlışlara devam ediyor sayın başkanımız bir gariplik var bu işte
|
|
|
|
#3 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
Alıntı:
bana ne fortisin kupasından şampiyonlar ligindeki popülerite ile uefa birmi.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
son 2 haftada toplam 10 dakikada şampiyonluk gitti
fortis Türkiye kupasında Fenerbahçeme başarılar
|
|
|
|
#5 |
![]() |
100. yıla çok kötü hazırlanıldı.
Transferler ve hoca seçimi bir faciaydı. Ama Aziz Yıldırım istifa manevrasıyla geri dönüp, kendince bir güvenoyu sağlamıştı. Bu sebeple "transferler gecikti, hoca seçiminde yanlış yapıyorsun, bu transferler yanlış, sezon açıldı takımın başında hoca yok bu nasıl 100. yıl hazırlığı " diyenlere kulaklarını tıkadı. Denizli şaşkınlığıyla yanlış üstüne yanlış yaptı. Fakat Allah'ın bir lütfu olarak 100. yılımızda rakiplerimiz daha kötü olduğu için bir sezon öncesinden 10 puan az toplamamıza rağmen şampiyon olduk. O şampiyonluk Aziz Bey'in "ben doğrusunu yapıyorum, ben biliyorum" egosunu besledi, güçlendirdi. O ego da bizi bugünlere getirdi.
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,248
![]() |
kupayı kazanıp kazanmayacağımız meçhul en başından,
ki artık önemi de yok. Ligin sadece derbi kazanılarak bittiğini görmek istemiyorum ben.. Zaten artık lig bitti bizim için,belki bişey olur(!) bizimkilere de gaza gelirler filân,alırlar kazayla kupayı sonra yine unutulur yazdıkların abi..
|
|
|
#7 | |
![]() |
Alıntı:
Tamamen dibe vurulmalıdır. Bu deniz bir kere dalgalanmalıdır ki durulabilsin... ![]()
|
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,196
![]() |
ben bu kupayı istemiyorum.
ridvan hocam bu oyunla bu oyuncularla bende istemiyorum diyeceğim ama şampıyonluk gitti dolaysıyle şampıyonlar liğide gitti eğer en azından bu kupayıda alamayıp UEFA ya gidemezsek fenerbahçeye kaliteli yabancı gelmez. |
|
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
babayı almaktansa, kupayı almak iyidir..
yoksa bu futbolla trakyayı geçemiyecegiz. şayet geçemezsek, avrupada oynamayan takıma 4. sınıf futbolcu gelir. en azından transfer ayagına kupa alınmalıdır.
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
![]() |