|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
kanarya
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 27 Mesajlar: 266
![]() |
![]() 'Türkiye'de futbol hayatlarının emekliliğini yaşamalarını değil, aldıkları paranın karşılığını versinler' Bu sözler Fenerbahçe Divan Kurulu üyesine ait. Açıkgöz, bir basın açıklaması yaparak, bu sezon Turkcell Süper Lig ve Avrupa'da başarısız sonuçlar alan futbolculardan Türkiye'de futbol hayatlarının emekliliğini yaşamalarını değil, aldıkları paranın karşılığını vermelerini beklediklerini söyledi. Açıkgöz, açıklamasında, ''Futbolcularımızdan, emekliliklerini yaşamalarını değil, büyük camiamıza yakışır koşan, mücadele eden, terini son damlasına kadar akıtan bir futbol oynamalarını, tüm taraftarlarımızla beraber bekliyoruz'' ifadesini kullandı. Başkan adaylığıyla ilgili olarak da açıkgöz, şunları kaydetti: ''Son zamanlarda yakın dostlarımdan arkamda başka isimler olduğuna dair duyumlar aldım. Başkan adaylığım doğrudan kendi kararımdır, hiç kimsenin etkisi yoktur. Haziran ayından beri yüzlerce kongre üyesi ile görüştüm, mayıs ayındaki kongreye kadar bu sayı binler olacaktır. Yönetim kurulunda futbolu çok iyi bilen Fenerbahçe camiasından isimler yer alacaktır. Ayrıca iş adamları, sanayiciler, tüccarlar, üst düzey yöneticiler ve bürokratlardan kulübe zaman ayıracak bir kadro ile çalışacağım. Kalıcı ve gelir getirici tesisler yapacağız.'' AA |
|
|
|
|
|
#2 |
|
kanarya
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 27 Mesajlar: 266
![]() |
şimdi ey insan bende sana soruyorum
yarınki hayati maçın arefesinde bu söylediklerinin adı nedir? insan 2gün daha sabredemez mi? böyle rezillik var mı bee:@ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rıdvan
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Mesajlar: 1,253
![]() |
artık kan değişimi şart.
neden Kemal AÇIKGÖZ olmasın? fikirleri güzel,hadi bakalım
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Kemal açıkgöz çok doğru laf etmiş.
Sadece roberto carlos değil, Fenerbahçe'den dünyanın parasını alan oyuncularımızın bir çoğu, emekli gibi oynuyorlar
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|