|
|||||||
| Efsanelerimiz Efsanenin Geçmişini Burada Anıyoruz |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Elindeki bastonuyla ayağını nerdeyse sürüyerek fenerbahçe stadının giriş turnikelerine yaklaşan ihtiyar eli titreyerek biletini uzattı başındaki fötr şapkasını hafifçe düzeltti turnikeyi itmeye gücü ancak yetti yetmedi hem yaşlı hemde belliki hastaydı arkada biriken bir kaç kişi haydi baba yürüsene ya... bizde geçelim diye ihtiyarı şöyle bir omuzladı.
Fenerbahçe başkanı Faruk Ilgaz önce gözlerine inanamadı turnikeyi zorla çevirmeye çalışan ama arkadan bir kaç gencin itmesine maruz kalan ihtiyarı tanıyacak gibiydi...evet evet o idi ta kendisi yerinden fırladığı gibi doğru ihtiyarın yanına koşarken bir yandanda ceketini iliklemeye çabalıyordu. Elinde biletiyle fenerbahçenin maçını izlemeye gelen ihtiyar Fenerbahçeye stadı kazandıran ülkenin bakanlık ve başbakanlık koltuklarında oturmuş fenerbahçeye tam 17-yıl başkanlık yapmış Şükrü Saraçoğluydu şimdi sıradan bir vatandaş olarak maça geliyordu. Faruk ılgaz kolundan tutup ona merdivenleri çıkması için yardım etti 17-yıllık başkanını şeref trübününe otuttuğunda ihtiyarın gözlerinden akan iki damla yaşı görmemek için başını çevirdi. YALÇIN DOĞAN IN FENERBAHÇE CUMHURİYETİ KİTABINDAN ALINTIDIR. |
|
|
|
#2 |
|
fenerin çemberinde
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,281
![]() |
:slap::slap::slap:
saygının sevginin sınırı yok her şey arma için bu zihniyetin her daim olması dileğiyle, örnek bir olay
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
aynı itibarı vede daha yükseğini
Sayın Faruk Ilgaz başkanımız şimdiki başkanımız Sayın Aziz Yıldırımdan görerek geçen sene fener tv de şahit oldum iadei itibar şerefine nail olmuştur. |
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Ali Baba, sana ne diyeyim
![]() Bu kadar olur pes! Geçenlerde YAlçın Doğan'ın bu kitabı elime geçti. Akşamları karıştıra karıştıra, parça parça okuyorum. Bu bölümü dün okumuştum. Gözlerim doldu okurken. Dur yahu, şunu siteye yazayım diye düşündüm. Benden önce yazmışsın, çok yaşayasın
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Alıntı:
hep beraber sağlıkla yaşayalım fenerimizin avrupada kupalar kaldırdığına şahit olalım rıdvan hocam ne kadar duygulu muhteşem bir öykü değilmi |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
şu hikayeyi ne kadar az kişi okumuş
halbuki ben beklerdimki gerçek fenerbahçelilerin fenerbahçe tarihini iyi bilmeleri gerekir ben ilk fener maçına gittikten sonra rüştü dağlaroğlunun fenerbahçe tarihini anlatan kitabı 1907 den 1967 ye adlı kitabını ele geçirmiştim hemen hepsini okumuştum 700 kusur sayfalık resimlerle belgelerle süslenmiş fener o zamanki 60-yıllık fener tarihini anlatan bir kitapdı şimdiki fenerliler ise fener tarihinden bi haberler yazıkhalbuki ellerinde internet denilen koca bir dünya mevcut ne ilgi duyuyorlar nede gereksinim |
|
|
|
#7 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 157
![]() |
görmemıstım bu konuyu, yukarı tasıman ıyı olmus Ali abi,
daha cok hıkayeler ısterız bu sekılde 2 kez okudum, burdada 3 defa okudum yıne gözlerim dolarak
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Sorsan o gençlere gerçek Fenerbahçe taraftarları onlardır.Şükrü Saraçoğlu'da çekirdekçidir.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#10 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
konuyu ilk sabah gördüm okula gidiyordum bende akşam okurum dedim aklıma gelmedi şimdide okudum
insan böyle şeyleri okurken mazisinde ne olduğunu yaşayarak anlayamasada,tek bir satırın bile ne kadar önem arz ettiğini anlıyor
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|