|
|
#1 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
Türkiye Kupası'nda 3-0 kazanılan Altay maçında başarılı bir oyun sergileyen oyuncumuz Bekir İrtegün, kupayı bu sezon kazanmak istediklerini ifade etti. Bekir İrtegün "Ben çok iyi bir ilk yarı geçirdiğimizi düşünüyorum ama daha da iyi olabilirdi. Çok puan kaybettiğimiz dönem oldu, saha içi ve saha dışı etkenlerle birlikte. 5 -6 puan farkla da bitirebilirdik ilk devreyi. Ama bunun da bize bir şeyler kattığını düşünüyorum. Avrupa Ligi'nde de iyiydik. Türkiye Kupası'na da çok ciddi bakıyoruz. Çünkü uzun yıllardır camiamız bu kupayı alamadı, ancak umarım bu sene bu kupayı da müzemize getireceğiz" dedi. İrtegün "Bugün ciddi oynadık, tempo düşüktü belki ama net skorla kazandık. Son maçımızda yüksek tempo vardı. Şimdi tatil yapacağız ve ikinci yarıya daha iyi hazırlanacağız. Ankaragücü maçından beri bir çıkışımız var. Belki iyi oyun anlamında değil ama iyi mücadele ederek gereken skorları alıyoruz. Hedefimiz kalan her maçı kayıpsız şekilde bitirmekti. Bunu da başardık. Maç toplantısında da hocamız ciddi uyarılar yaptı. Biz de arkadaşlarımızla konuştuk ve sahaya çıkarak oyunumuzla kazanmayı bildik" diye konuştu. Bekir İrtegün ayrıca, "Sağ bek mevkiinde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Burada daha tempolu oynamam gerekiyor. Biraz eksiğim var ama bunu da düzeltmem zamanla ilgili. Elimden geldiğince takımıma katkı vermek istiyorum. Stoper normal mevkiim de olsa hocamın görev verdiği her mevkiide oynayacağımı düşünüyorum. Tabii ki daha sık oynamakla da performansım artacaktır. Son maçlarda gerektiği gibi oynadığıma inanıyorum, umarım daha iyi olacağım" dedi. İrtegün, "Şimdi iyi bir tatil yapıp stresi üzerimizden atacağız. İkinci yarı çok çetin geçecek. Ligde şampiyon olmak, Avrupa Ligi'nde de güzel şeyler yapmak, Kupayı da almak istiyoruz. Bu anlamda ikinci devre zor geçecek. Güzel bir çalışma dönemine gireceğiz ve umarım yeni yılda taraftar, camia olarak mutlu bir ikinci yarı geçireceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.
|
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
valla Bekir her sene istiyoruzda
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kimsenin gücüne gitmesin ama ben yine cart diye içimden geçeni diyeyim
Fenerbahçe hiçbir zaman kupa takımı olmadı Biz daha çok uzun soluklu yani lig şampiyonluğu için uygun takımız O nedenle ben ne Avrupa'da nede Türkiye kupasında başarı beklemiyorum Bilhassa Türkiye kupasında bizim kadar final oynayıp yenilen ikinci bir takım yoktur
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
ligde şampiyonluk daha önemli fedarasyonun teneke kupasını istemiyorum.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 26 Mesajlar: 1,882
![]() |
kupanın tek anlamı Fenerin bilmem kaç senedir alamadığı kupa olması
her sene o mu şampiyon olur bu mu diye tahmin edilmez tek bir yorum konusu vardır o da şudur ki ;Fener bu sene kupayı alacak mı? Federasyon da biliyor medya da rakipler de; Fener kupayı alırsa kupanın bir anlamı kalmayacak bu kupanın diğer bir özelliği de federasyon ve Me He Ka'nın tatbikat arenasıdır bu bağlamda tetikçi hakemler Fener üzerine salınır zor şartlar altında Fenere en çok zararı veren ya da onu kupadan uzak tutan hakemler federasyon tarafından alınlarından buse ve çeşitli maçlar vs ile ödüllendirilir dolayısıyla federasyon için çok önemli bir kupadır
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
Fenerbahçe kupayı alırsa bu kupa sponsor bile zor bulur
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 26 Mesajlar: 1,882
![]() |
alırsak bi daha katılmayalım
|
|
|
|
#8 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,828
![]() |
Alıntı:
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|