|
|||||||
| Aydın Örs Fenerbahçe Basketbol ve Amatör Şubeler Forumu Fenerbahçemizin Futbol Dışında ki Tüm Spor Dalları Hakkında Konuşabileceğiniz Forum |
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 25 Mesajlar: 1,929
![]() |
Ecnebiler i love this game derler. Nba'den bahsediyorum. 2008-2009 sezonundan eğlenceli komik ilgi çekici vay anasına dedirtici görüntülerden oluşan bir video klip;
İzleyin
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 18 Mesajlar: 6,252
![]() |
Nba'da böyle görüntülere denk geliyorsunuz her maç,ben hep diyorum zaten shov herşeyden önce geliyor Nba'de hakemlerin her maçı son saniyelere bırakmaları hücum faul yapan oyuncu güzel bir smaç vurunca affedilip faulun çalınmaması falan somut örnekler
![]() we love this game biz kuzenle süper bi smaç izleyince bağırırız böyle bizim hesaplara göre biz bu oyunu seviyoruz oluyor Türkçesi ![]() Nba hakkında gülmek eğlenmek isteyen var ise mutlaka O'neal ve Dwight Howard dans yazıp malum sitede izlesinler ilk vidyo ama emin olun pişman olmayacaksınız
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 25 Mesajlar: 1,929
![]() |
Alıntı:
Bu adam şovmen ya. Her sene all-stara seçilmesinin birinci sebebi bu. O basketi bırakınca boşluğu nasıl dolacak merak ediyorum
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 848
![]() |
adamlar yaptıkları işten zevk almaya bakıyolar onlar zevk almaya çalışınca doğal olarak izleyenlere de zevkli görüntüler seyrettiriyorlar.
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 40 Mesajlar: 3,177
![]() |
I love this game.
gerçekten nefismiş. teşekkürler Çağdaş
|
|
![]() |