|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,747
![]() |
![]() Bu kupa gerçekten lanetli. 28 yıldır alamıyoruz. Araştırmalarım sonucu, lanetin sebebini buldum. En son bu kupayı 1982-83 sezonunda almışız. Yarı finalde 8JK ile karşılaşmışız, ilk maç 1-1 berabere kalıp, ikinci maçı 2-1 KAYBETMİŞİZ. Ve finale çıkmışız! Ee bu nasıl olmuş? Çünkü eziktaşlı Mehmet Ekşi cezalı olmasına rağmen maçta oynamış, bu ortaya çıkınca da maçı daha sonra bizim lehimize 3-0 tescil etmişler. Yani eziktaşı yenemeden finale çıkıp, kupayı almışız. Hükmen galibiyet bizim bünyeye uymadığı için, kupa lanetlenmiş. O gün bugün alamıyoruz, "vaa mı başka izah tağzı?"
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abim hiç güleceğim yoktu yav
|
|
|
#3 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Yoh be abey
Boşvey abi yemişim kupayı ![]() Şampiyonluk kupasını alalım o bize yetey
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#4 |
Şaka maka o büyünün bozulması için bizim o kupayı 8taş'a vermemiz lazım
|
|
|
#5 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Vermeyip aynen iade etsek. Usulsüz yollardan. Eziklerin hoşuna gitse biraz??
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Anadolu Fenerlisi
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 534
![]() |
Alıntı:
AŞKIMIZ RENKLERE!! EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ! Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
Yok o yetmez büyü bozumu için
83'de aldığımızı verecez Yahu şaka bir yana gerçekten şu kupaya yedek takımla çıksak ya Ne olursa olsun,finalede gelsek yedek takım çıksın maça Valla bundan kötü olmaz herhalde
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
bence önemli bir tespit,ciddiye alınması gereken bir şey yani
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende; m.denizli(fenerbahçe)-8taş- 6 yabancı-şampiyonluk diyorum
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
her sene bi aksilik çıkıyor işte
bu seneki aksilikde hem sezonun son maçını hemde kupa finalini trabzonla oynayacak olmamızdır eğer şu son maçlara enaz 5-6 puan farkla önde girseydik görürdünüz o zaman ama işte eşşeklik bizim takımda yine geçen sene de volkan kovacan yüzünden daha doğrusu dedegones yüzünden
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|