Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu

Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 11-07-2011, 21:28   #1
poseidon
Don't Believe Me!
poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 20-Özer Hurmacı
poseidon is on a distinguished road
Standart Bu kadar mı karamsarız? Haydi Fenerbahçeli 5 GÜN 5 EYLEM

Bir tutturmuşuz; "Bitiriliyoruz, Düşüyoruz, Ahh Vahhhh."
Peki eylem yok mu? Fenerbahçelilerin eylemine mabette ve İstanbul'da katılamıyorum. İstanbul dışındayım çünkü ve işim müsade etmiyor. Pei tek eylem bu mu?
Şahsen hiç bir yazılı basını almıyorum. Fotospor dışında.
Digiturk sahibi olan tüm tanıdıklarımadurumuizah ettirip üyelik iptali yaptırmalarını rica ettim.
Yetmez diyebilir miyiz? Sevgi eylem gerektirmiyor muydu?
25 milyon Fenerbahçe taraftarını kaç kişi engelleyebilir?
Kaç kişi karşımıza çıkıp "DUR" diyebilir.
Eylem yapınca korkar mıyızbu aşk bizde mevcutken. Neyse çok gevezelik yaptım ama forumdaki kötümser havayı beğenmedim hiç. Hiç sevmediğim "antu"da dahi daha iyimser bir hava mevcut.
Sizlere Vamos Bien'in öncülüğünde yapılan bir Sevgi Eylem Gerektirir Hareketini bildirmek istiyorum;

5 GÜN 5 EYLEM

Kulübümüzün içinde bulunduğu sıkıntılı süreçte Fenerbahçe taraftarları olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. 3 Temmuz Pazar gününde başlayan ve “Şike Soruşturması” adıyla Türkiye’nin gündemine oturan soruşturmada bugüne kadar yaşanan süreç Tüm Fenerbahçeliler’le birlikte aklıselim her vatandaşın tepkisini çekmiştir.

Sızdırılan ifadeler, fotoğraflar ve videolarla kamuoyu yönlendirilmeye çalışılmış; basının yaptığı çirkin yayınlarla Fenerbahçe Spor Kulübü yargısız infaza uğratılarak lekelenmeye çalışılmıştır.

10 Temmuz Pazar günü ülkenin çeşitli noktalardan Topuk Yaylası’na giden binleri ve Bağdat Caddesi’ne akan on binleri görmek büyük Fenerbahçe Taraftarı’na olan inancımızı tazeleyerek bizleri yeni adımlar atmamız yönünde cesaretlendirdi.

13 Temmuz Çarşamba günü başlamak üzere takip eden 5 gün boyunca 5 farklı eylemle Fenerbahçe taraftarının gücünü ve etkinliğini bir kez daha tüm dünyaya göstermeyi hedefliyoruz.

13 Temmuz Çarşamba günü “Takım Uğurlama”

Çarşamba günü yapacağı hazırlık maçları için yurtdışına çıkacak olan Fenerbahçe Futbol Takımı’nı tıpkı Topuk Yaylası’nda yaptığımız gibi yalnız bırakmıyor ve havaalanından uğurluyoruz.

14 Temmuz Perşembe günü “Sosyal Medya Etkinliği”

Perşembe günü tepkimizi sanal alemde yoğunlaştırıyoruz. Yazının üst kısmında bulunan resim profil resimlerimiz olarak kaydediyor; facebook ve twitter hesaplarımızdan yapacağımız paylaşımların herkes tarafından görülmesi için el birliğiyle çalışıyoruz. #fenerbahceturkiyedir

15 Temmuz Cuma günü “Medya Boykot”

Cuma gününden başlamak üzere Fenerbahçe’yi lekelemek amacıyla yayınlar yapan, yalan-yanlış bilgilerle kamuoyunu yanlış yönlendiren, servis edilen fotoğraf ve videoları soruşturmanın gizliliği ve masumiyet karinesi ilkelerini hiçe sayarak yayınlayan Türk Basını’na tepkimizi veriyoruz. Haberturk, Taraf, Sabah, Fotomaç, Milliyet, Hürriyet gazeteleri başta olmak üzere Fenerbahçemiz’e leke sürmeye çalışan her medya kuruluşunu boykot ediyoruz.

16 Temmuz Cumartesi günü “Feneriumlar’a Akın”

Cumartesi günü yurt çapında Feneriumlar’a akın ediyoruz. Yapılan haberlerde büyük Fenerbahçe Taraftarı’nın gücünü göz ardı ederek Fenerbahçe’nin bu durumdan ekonomik olarak çok zarar edeceğini yazanlara neler yapabileceğimizi gösteriyoruz. Ekonomik durumumuza göre bir anahtarlık ya da bir kalemden, formalara, tişörtlere kadar alışveriş yaparak Feneriumlar’ı boşaltıyor ve kulübümüze ekonomik olarak katkı veriyoruz.

17 Temmuz Pazar günü “Giy Formanı, Çık Sokağa”

Eylemimizin son gününde formalarımızla sokağa çıkıyor, tüm yurtta sokakları sarı-laciverte boyuyoruz. Pazar günü her yerde; alışveriş merkezlerinde, caddelerde, meydanlarda, sinemalarda, plajlarda, piknik alanlarında kutsal formalarımızı sırtımıza geçiriyoruz.

Tüm Fenerbahçe taraftarlarından bu süreçte bizlerle birlikte, takımlarının yanında olmalarını bekliyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu süreçte herhangi bir karar almayacağını açıklaması bizleri rahatlatmamalı; bozulmaya çalışılan imajımız, lekelenmeye çalışılan şanlı tarihimiz ve yok sayılan emeklerimiz için mücadeleye devam etmeliyiz.

Haydi eyleme, büyük Fenerbahçe’nin büyük Taraftarlar’ı!

Kurulan ittifakların, bozalım oyunlarını!
Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur
//sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba
poseidon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 11-07-2011, 21:34   #2
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
damir/alex20.fan is on a distinguished road

bunu okudum biraz önce ben forma eylemini her gün gerçeklleştiriyorum
fenerium konusunda pek bir imkanım yok diğerlerinede elimden geldiğince destek vermeye çalışıcağım

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 12-07-2011, 00:27   #3
poseidon
Don't Believe Me!
poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 20-Özer Hurmacı
poseidon is on a distinguished road

Burada da Fenerium yok ama internet üzerinden t-shirt siparişi verdim az önce. En azından elimizden geldiğince yardım edebiliriz. İkinci lige düşsek de maçlara gider takımımıza destek oluruz
Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur
//sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba
poseidon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 12-07-2011, 01:57   #4
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
dekortiko is on a distinguished road

Cumartesi İstanbulda olacağım. Kesin FENERİUM'a giderim. Onun dışındaki eylemlere katılamasam da, dün bütün gün BİR GÜN HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK tişörtüyle dolaştım

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 12-07-2011, 14:08   #5
mcem
Eski Açık
mcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mcem is on a distinguished road

Alıntı:
dekortiko isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cumartesi İstanbulda olacağım. Kesin FENERİUM'a giderim. Onun dışındaki eylemlere katılamasam da, dün bütün gün BİR GÜN HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK tişörtüyle dolaştım
Beni aramayı unutma Rıdvancım.
mcem isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-07-2011, 21:52   #6
GoDSouL
Sarı ~ Lacivert !
GoDSouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
GoDSouL is on a distinguished road

fenerium eylemi için yeni formaların çıkmasını bekliyorum ben bir an önce açıklasalar da alsam ama eyleme katılmak için biz bize yeteriz t-shirt'ini almayı düşünüyorum
LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ?

Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ?

GoDSouL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama