|
|||||||
| Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
bilgi@fenerbahce.org, editor@fenerbahce.org, fbsportif@fenerbahce.org, reklamsponsorluk@fenerbahce.org, sicilkurulu@fenerbahce.org
Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimine ulaştırılmak üzere... Merhabalar, Fenerbahçe taraftarı olarak, yeni sezon formalarımızın kulübümüzün içinde bulunduğu durum sebebiyle, tepkimizi ortaya koyacak nitelikte tasarımlara sahip olması gerektiği kanaatinde olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu nitelikte formaların tasarımlarının yanında satış rakamlarının da ilgili makamlara tepki olarak algılanacağını hatırlatmak isteriz. Ekte örnek bir tasarım mevcuttur. Kulübümüzün zor günlerinde, gerekenlerin yönetim-taraftar bütünlüğü içerisinde yapılmasını istirham ederiz.Bu |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
iletilmiştir
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
iletilmiştir
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,738
![]() |
bence bisey cikmaz boyle islerden
ama olsa keske mukemmel forma |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
daha geçen gün demiştim taraftarında tasarımlarını dikkate alsalar diye süper forma
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|