|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
![]() Şu resimde gördüğünüz şahısın adını yazmaya bile üşendim ama şunu söylyimki ekranlarda sempatik görünen bu insan Emre'ye fahişe diyen bir insan ![]() daha ne laflar var bu sadece bir tanesi. Efendim kaydı buraya koymadım bu bir radyo kaydıdır bjkinin internet üzerinden yayın yaptığı bir radyodur o yüzden rtük korkusu yoktur bu adamların yani öyleymiş bende yeni öğrendim.Çalışırken sürekli radyo dinleme fırsatı buluyorumda herkes bu olayın ve dünkü rezilliğin neden gündeme gelmediğini sordu ancak verilen cevaplar son derece klasik,gerek yok Bir iğrenç olayda dün yaşanmıştı bilindiği gibi bu olayla ilgilide gene radyoda lig tv nin sabah haberlerini okuyan spikeri bu haberi gazetede gördüğünde şunları söyledi: '' Bu haber gazetede çok ufak bir bölümde yer almış o yüzden geçiyoruz '' bu da insanları enayi yerine koymaktır haberin içeriğinde '' lig tv neden bu görüntüleri yayınlamadı '' ibaresi bulunduğu için spiker arkadaşta ustaca bir şekilde bunu geçiiştirmiştir neyse renkdaşlar fazla uzun tuttum bunları alayı aynı diyorum konuyu kapatıyorum ama konuyu kapatmak istemeyenler için internette bir renkdaş bir yazı hazırlamış onu kopyalıyorum buraya fotoğraftaki şahış yönünde, "Bu diziyi izliyordum ama Haldun Boysan ´ın ahlaksızca‚ bir sanatcıya yakışmayacak şekilde yapıtığı açıklamalardan sonra izlemeyeceğim ve tanıdığım kimseye izletmeyeceğim. Gerçek yüzünü tanımış olduk. umarım bu diziniz bir an önce yayından kalkar bizde bu yüzü bir daha televizyonlarımızda görmeyiz." Basın Danışmanı seyma@tmc.com.tr
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
tiner beyin hücrelerine zarar vermiştir eziğin.baly tiner kokteyl çekince saçmalamıştır.sanatçı felanda değil tombalacı noumanın çırağı olur kendisi.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hamilelik sendromonuna girmiştir.
|
|
|
|
#4 |
|
Filozofik Taraftar
![]() |
Kromozom sayılarından kaynaklanıyor biliyorum
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" ![]() #27 Hayranı ! #10'suz Asla ! |
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Resmi siteden verilen cevapta söylendiği gibi ;
Kendisini hala Kurtlar Vadisi'ndeki Tombalacı sanıyor
|
|
|
#6 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 28 Mesajlar: 516
![]() |
YÖNETİCİ NOTU: mesaj editlenmiştir.bu adamla aynı seviyeye düşmeye hiç gerek yok.lütfen !
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
bazı genetik bozukluklar böyle saçmalamalara yol açıyor diye biliyorum
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|