|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 56 Mesajlar: 1,371
![]() |
Fenerbahçemizin geleceği olarak gördüğümüz ve güvendiğimiz iki adam; Ali Koç ve Şekip Mosturoğlu.
Geçen yıl bu zamanlar, basın toplantıları ile taraftarı ve medyayı ilk elden bilgilendireceklerini açıklamış ve 1-2 toplantıyla bunu perçinlemişlerdi. Gerek karizmaları, gerek kendi alanlarındaki başarıları, gerekse Fenerbahçe sevgileri ile takdir ettiğimiz bu iki insanın kameralar önünde üslup olarak hatalı olsa da bulunmasına ve yalan ve abartı haberlere mahal vermeyecek şekilde içimizi rahatlatmasına çok sevinmiştim. Ali Koç "Tünelin ucunda ışık görünmüyor" dediğinde bile bu beni çok üzmedi, bunu sıradan bir spor yazarından değil asbaşkandan duymak herkesin birşeylerin farkında olduğuna ve gerekenlerin yapılacağına dair umut veriyordu çünkü,,Şimdi bakıyorum; Fenerbahçe'nin geleceği diye gördüğümüz 3 adam var artık,, Aykut Kocaman'da katıldı aralarına,,, Özellikle bu sancılı dönemde, herkes bir suçlu arayıp medya olmayan kavgalar yaratırken asbaşkanlarımızın ve Aykut Kocaman'ın ortak bir basın toplantısı düzenleyerek sorulan sorulara gerektiğince cevap vermesi en azından öfkenizi hafifletmez mi? Hadi geçtim Aykut Kocaman'ı, başarıları ile bizi gururlandıran amatör şubelerimizin herhangi birinin sorumlusunu yanlarına alıp genel bir basın toplantısı ile onları da onore etmek çok mu zor? Nerde bizim asbaşkanlarımız? Böylesi bir dönemde neden sessizler sizce? sevgiler |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 31 Mesajlar: 2,182
![]() |
şekip mosturoğlu'nu sevmem.ali koç'u da bu seneki sessziliğinden dolayı beğenmiyorum artık.eğer aziz yıldırım seni susturduysa delikanlı gibi çıkar istifanı edersin.böyle sus pus nereye kadar oturacaksın.a.y yönetiminde tek beğendiğim isim MEHMET ALİ AYDINLAR.o da zaten baskan adayım benim.ali koç çıkıp ne söylerse söylesin,şekip çıkıp ne derse desin,aykut ne zırvalarsa zırvalasın inanın ki hiç umrumda değil.konusması gereken adam konuşmadıktan sonra zerre ırgalamıyor beni.
|
|
|
|
#3 |
|
De Souzaların Alex'i
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 17 Mesajlar: 1,198
![]() |
Nedenini tahmin edemem fakat Sn. Ali Koç'un bu sezon HİÇ sesini duymadım(k).
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aziz yıldırım üç sene üst üste şampiyonluk sözünden sonra,
bu kritik dönemde herhangi bir yönetici olumlu veya olumsuz bir açıklama yapamaz..! olumsuz bir açıklama olasılıgında, hem başkana cephe almış olur,hem medyaya malzeme vermiş olur hemde herhangi bir olumsuz açıklamanın sonuçunda işinden olacagından farkında olup,cesaret edemez. ya olumlu bir açıklama da ise, bu masallara karnı tok , taraftar toplulugunuz itibar etmiyecegini bilir, kendisinin komik duruma düşücegini bilir ve konuşmamanın daha saglıklı bir açıklama oldugu kanısına varır. hani biz sitede ara ara anketler açıp, Forvette semih mi? güiza mı..? Bu hafta deniz barış hangi mevkide oynar? (gerçi bu benim anketimdi )Kötü gidişi nasıl son veririz? Cemal nalga bu sefer kimin formasıyla oynayacak? Lille maçını kaybetmemizdeki nedenler nelerdir? gibi. Aziz Yıldırmda kulüp bünyesi içinde, kapalı oylama ile bu sene şampiyonluga uzanabilecegizmi diye bir anket yapsın. çıkan anket sonuçlarına göre,tüm cesaterini toplayıp bir basın toplantısı yapsın.
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
konuşacak neyi kaldı başkanın.
öpen takım kurucam dedi. nerde öpen takım? kulupler birliği başkanlığım fenerbahçeye zarar veriyor istifa ediyorum dedi geri döndü devre arası en iyisini alıcaz dedi .sonra büyük takımlar devre arası transfer yapmaz dedi.kimseyi almadı. 3 sene üstüste şampiyonluk sözü verdi sonra işler ters gidince lastik patlayınca tornistan yapıp fenerbahçeliliğin gereğidir bu laf dedi. neyi konuşacak kaldımı konuşacak birşey?
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başkanın bu konuda bir ortası yok maalesef
Ya hergün konuşur ciddiyeti kalmaz Yada çocuk gibi küser,konuşturabilene aşkolsun Belkide Fenerbahçe dergisinin Nisan ayı sayısını bekliyordur açıklama için Neymiş başkan takıma küsmüş müş Ya bu çocuk oyuncağı mı kardeşim? Sen koskoca Fenerbahçe başkanısın Küsmek de ne demek? Sen asıl böyle zamanlarda lazımsın camiaya Çıkacaksın konuşacaksın,iyi-kötü birşeyler diyeceksin Ama o da haklı; Zamanında o kadar boş konuştu ki Zamanında verdiği vaatler o kadar boş çıktı ki Millet iplemiyor artık Durum böyle olunca susma seçeneğini kullanıyor olabilir Sonuç olarak konuşmaması kendi suçu Konuşursam millet iplemez diyorsa bu da kendi suçu (hemde daha büyüğü) Neresinden bakarsan bak Aziz Yıldırım bitmiştir artık Aykut'a falan da laf sokmayın bence Adam ne yapsın? Konuşma diyorlardır o da susuyordur Benim tanıdığım Aykut çoktan istifa ederdi Ama daha önce dediğim gibi kulüp daha da zor durumda kalmasın diye kalıyor Allah hepimize evliya sabrı versin
|
|
|
#7 | |
|
Anadolu Fenerlisi
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 534
![]() |
Alıntı:
AŞKIMIZ RENKLERE!! EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ! Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Pazar gece maçta fıtık olunca tövbe ediyorum İzlemicem bir daha diyorum Sonra haftasonu olunca yine dayanamıyorum Bu Fenerbahçe eroin gibi birşey sanırım Tedavisi de yok ki kardeşim olalım Yada ameliyatla alınacak birşey olsa aldıralım Allah hepimize sabırlar versin Bu aralar en çok ihtiyaç duyacağımız şey sabır
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
merak etmeyin , 2 maçta 6 puan aldığımız an hepsini hemen hemen her televizyon kanalında görürüz
sabah akşam konuşurlar ...
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 56 Mesajlar: 1,371
![]() |
bu takım baştan yaratılmalı her sene takıma yama yapıyolar ama işe yaramıyor,,sonra hep hüsran tam hüsran,,radikal kararlar almanın zamanı geldi geçiyor bile
sevgiler |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|