|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,611
![]() |
![]() Fenerbahçe Ülker’in Kaptanı Damir Mrsiç, Fenerbahçe Dergisi’nin Temmuz sayısına ilginç açıklamalar yaptı. Son iki sezonu şampiyon tamamlayan kadronun korunduğunu, sadece antrenör ve yabancıların değiştiğini söyleyen Mrsiç, “Yerli kadronun güçlü olması büyük avantaj. Aydın Ağabey döneminde Ülker ile birleşme olunca, çok kaliteli oyuncular bize geldi. Ancak hepsinden önemlisi de taraftarımızdı. Çünkü onlar salona geldiğinde bizim performansımızın nasıl yükseldiğine de herkes şahit oldu. Dolayısıyla kazanılan başarılarda en büyük pay Fenerbahçe seyircisinindir. Ancak itiraf etmeliyim. Bu genç kadroyla Euroleague’de bu noktaya geleceğimizi ben de beklemiyordum” dedi. 38 yaşında olmasına rağmen basketbolu bırakmayı düşünmediğini söyleyen tecrübeli oyuncu, “Bunu yapmak için üç neden vardır. Birincisi; ağır bir sakatlık geçirirsin ve artık oynayamazsın. Çok şükür öyle bir durumum yok. İkincisi; hırsın biter. Ben hala çok hırslı bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Hatta bu hırsımı koruduğum sürece, eğer istenirsem basketbolu bıraktıktan sonra da basketbolun içinde kalıp, Fenerbahçe’ye faydalı olabileceğime inanıyorum. Son olarak da; takıma katkı sağlayamamaktır. Ben Fenerbahçe’ye katkımın olduğuna inandığım sürece basketbolu bırakmam” açıklamasını yaptı. fanatik
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
mrsiç en çok hayranlık duyduğum basketbolcuların başında gelir..
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|