Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü Branşları > Diğer Branşlardan Haberler

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 03-07-2008, 10:34   #1
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
dekortiko is on a distinguished road
Standart Bizi Taraftar Şampiyon Yaptı

"Bizi taraftar şampiyon yaptı"

Fenerbahçe Ülker’in Kaptanı Damir Mrsiç, Fenerbahçe Dergisi’nin Temmuz sayısına ilginç açıklamalar yaptı. Son iki sezonu şampiyon tamamlayan kadronun korunduğunu, sadece antrenör ve yabancıların değiştiğini söyleyen Mrsiç, “Yerli kadronun güçlü olması büyük avantaj. Aydın Ağabey döneminde Ülker ile birleşme olunca, çok kaliteli oyuncular bize geldi.
Ancak hepsinden önemlisi de taraftarımızdı. Çünkü onlar salona geldiğinde bizim performansımızın nasıl yükseldiğine de herkes şahit oldu. Dolayısıyla kazanılan başarılarda en büyük pay Fenerbahçe seyircisinindir. Ancak itiraf etmeliyim. Bu genç kadroyla Euroleague’de bu noktaya geleceğimizi ben de beklemiyordum” dedi.
38 yaşında olmasına rağmen basketbolu bırakmayı düşünmediğini söyleyen tecrübeli oyuncu, “Bunu yapmak için üç neden vardır. Birincisi; ağır bir sakatlık geçirirsin ve artık oynayamazsın. Çok şükür öyle bir durumum yok. İkincisi; hırsın biter. Ben hala çok hırslı bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Hatta bu hırsımı koruduğum sürece, eğer istenirsem basketbolu bıraktıktan sonra da basketbolun içinde kalıp, Fenerbahçe’ye faydalı olabileceğime inanıyorum. Son olarak da; takıma katkı sağlayamamaktır. Ben Fenerbahçe’ye katkımın olduğuna inandığım sürece basketbolu bırakmam” açıklamasını yaptı.

fanatik

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 03-07-2008, 10:40   #2
fbs1907
Guest
Standart Cevap: Bizi Taraftar Şampiyon Yaptı

mrsiç en çok hayranlık duyduğum basketbolcuların başında gelir..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama