|
|
#1 |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
Biraz olsun içimdeki nefreti dökeyim.
Fortis Kupası ve Süper Lig maçlarının bitmesiyle birlikte her maç sonrası geçmiş olsun diyen tüm 3. ve 4. olan takımın taraftarlarına ; -Lig maçlarının 3'ünde soktuk,birinde fire verdik geçmiş olsun ! -Fortis Türkiye kupasında finale gelemediniz geçmiş olsun ! -TBL'de ligden düşmekten son anda kurtuldunuz,playoff'larda elendiniz geçmiş olsun ! -Voleybol tüm maçları 3-0'lık serilerle kazandık geçmiş olsun ! -Sene içindeki tüm amatör branşlarda elinize verdik geçmiş olsun ! -Ligde 3. ve 4. oldunuz geçmiş olsun ! -Gençlerbirliğine ve o çok nefret ettiğiniz Bursaspor'a yenildiniz geçmiş olsun ! -O kadar Elanur'ları,Fos Santos'ları transfer ettiniz,ligde yine babayı aldınız geçmiş olsun ! Ve son olarak yine olsa yine s*keriz,şimdiden geçmiş olsun !
|
|
|
|
#2 |
|
çυвυкℓυ ѕєν∂αℓıѕı
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 22 Mesajlar: 163
![]() |
Süper olmuş renkdaş :slap:
|
|
|
|
#3 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Hocam şu an bu yazdıkların gerçekten çok güzel çok hoş ama (!) giden şampiyonluk, kupa ve yalan olan hayallerin ardından rahatlayamıo insan. G.te giren şemsiye açılmaz misali sağanağa tutulmuş gibiyiz şu an.
Yönetim susmakla yetinsin. Yarın öbür gün bir iki kişiyi eleştirsin tamamdır. Nede olsa bizi keriz görüyorlar
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Batu duygularını anlıyorum
Birçoğunda da haklısın Ama eziklerden bahsediyoruz ya ezikler Adamlarda yüz yok ki Bunların susması için kupayı alacaksın Şampiyon olacaksın Yoksa gerisi züğürt tesellisine girer Sene içinde habire derbi kazandık E kazandıkta ne oldu? Ne b.ka yaradı kardeşim benim? Son 22 lig derbisinde 2 mağlubiyetin varken Son 3 senede avucunu yalıyorsan ligde Şapkanı önüne alıp düşünmen şart Derbileri kazanmak günü kurtarır Kupaları kazanmak yılı O nedenle sonunda şampiyon olamadığın ligde ezikleri 50 kere yensen ne halta yarar ki? Bütün derbileri kazanıyoruz bu durumdayız Kaybetsek zaten düşmemeye oynayacağız
|
|
|
#5 |
|
Youth Coach
![]() |
Haklısın abi,
kuru 'derbi' karın doyurmuyor fakat eziklerin sanki kendileri şampiyon olmuşcasına sevinmeleri beni deli ediyor: "Yemin ediyorum k*çımla gülüyorum şu Saraçoğlu'nda yaşanan yanlış anlaşılmaya gülenlere.Ulan Bursa şampiyon oldu,sanki siz olmuşsunuz gibi seviniyorsunuz.Sonra "hahaha şampiyon olduklarını sandılar ne komik",bre beynini kullanmaya üşenen insan kırıntısı,sen neye seviniyorsun daha maçlar oynanırken Ankara'da ? İşin garibi siz olaya bile dahil değilsiniz,2 hafta önce sizden bi' bok olmayacağı belli olmuştu zaten."
|
|
|
|
#6 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Zaten şu 6s yi yenelim başka bişi istemem lafındanda nefret ediyorum. Ne demek bu ya. Büyüklük bu mu? Senin tek hedefin lig olmamalı ayrıca. Gerçi bizim hedeflerimiz olmuo ş.ler sayesinde. Sadece hayallerimiz oluyor
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Lazika
Üyelik tarihi: Aug 2009 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 49
![]() |
Birakin bu hesaplari arkadas, bu zihniyetlen biz böyle voleybollan, kupa finaliylen, ikinciliklen cok avuturuz kendimizi.
Aziz, Daum, Güiza varken ben bu takimi boykot ediyorum. Ne forma alicam, nede maclara bakicam bundan sonra. Mütahitlik yapan Aziz Yildirim benim paralarimla kulübe bina yapiyor ve kendi cebini dolduruyor. Sampiyonluk gidincede duygu sömürüsü yapiyor. Yeter artik!! Sabrim kalmadi. Utanmadan birde 3 sene üst üste Sampiyonluk sözü veriyor. Kulüten kendi cebine aktarilan paralari bir aciklasinda akliniz hayaliniz dursun. Aziz Yildirim ve Daumu boykot edecegim. Artik buraya kadar.
|
|
|
#8 | |
Alıntı:
Biz zaten kaybettik ama sizde kaybettiniz diyorlar Bir yerde haklılar Artı eziklerden tersi bir hareketi beklemende hata Bunlar ben kendimi bildim bileli aynılar Bizim mutsuzluğumuz onların mutluluğudur Bizim başarısızlığımız onların başarısıdır O nedenle alacaksın kupaları ağızlarını tıkayacaksın Bunu yapamıyorsan bunlarada katlanacaksın
|
|
|
|
#9 |
|
Youth Coach
![]() |
Sorun zaten "Aziz başkan ne büyük başarılar kazandı voleybolda,amatör şubelerde" filan diyip
lamak değil, şu eziklerin çenesi kapatmak.
|
|
|
|
#10 | |
Alıntı:
lıyorumAma futbol bu kulübün amiral gemisidir Amiral gemisi batarsa donanma da batar
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|