|
|||||||
| Geyik Muhabbet Gırgır Şamata Eğlence... Atılan Mesajlar Toplam Mesajlarınıza Dahil Olmaz |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,248
![]() |
Bu sene üniversiteye gidicem Allah'n izniyle.
4 yıllık bi üniversite kazandım. Kimya bölümü. İkinci öğretim. (FenerBahçem elenmeseydi Avrupa Ligi'nden,çok küfür dolu bi yıl geçirecektim şüphesiz.) gelelim konuya,burda gördüğüm kadarıyla hâlâ üniversite okuyanda var,üniversite bitirende. benim üniversite hayatı yaşamış ya da yaşamaya devam edenlere bir sorum olucak. ilk yılımda neler yapmam gerekiyor,nelere dikkat edeyim,n'parsam sorun olur,n'pmazsam olmaz? ![]() bu konuda uzmanlaşmış kişilere uzattım şuan mikrofonumu ve dinliyorum
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 4,049
![]() |
vizelere iyi çalış
finallerde çok rahat edersin. ![]() üniversite öğrenci kulüplerine üye ol ünifeb'e üye olabilirsin gerçekten sağlam dostluklar kazanılıyor orada. diğerlerini zaten özel mesajda söylemiştim
|
|
|
|
#3 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,065
![]() |
sabah çalışabileceğin bi işe gir...
uyku düzenini bozup kafayi yemektense gündüzleri çalış derim... ben çalışıyorum faydasını da görüyorum.... gece sabahlara kadar oturup okul saati uyanan arkadaşlarım kafayı çizmek üzereydi ![]() geçen sene Fenerbahçe maçlarının bazılarında ne yazık ki ilk devreyi kaçırdım onu hatırlattın simdi bana
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 8,751
![]() |
benimde ilk senem olucak bu sene ama ben gündüzcüyüm o yüzden rahatım maç konularında
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|