Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Spor Kulübü Haberleri > Köşe Yazıları

Köşe Yazıları Fenerbahçe Konusunda Yazılmış Köşe Yazıları

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 06-10-2008, 09:31   #1
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
dekortiko is on a distinguished road
Standart Bir Tek O Suçsuz

Bir tek o suçsuz

Kayserispor maçından birkaç gün önce, güzel bir İstanbul akşamında yemekteydik. Yan masamızda Selçuk ve Volkan (Babacan) vardı. Kılık kıyafetleriyle, hal ve tavırlarıyla Fenerbahçe'ye yakışan pırıl pırıl gençlerdi. Yemekten kalkarlarken, Selçuk'a seslendim. "Selçuk şu Kayseri maçını kazanın artık Allah aşkına!" dedim. "Abi inşallah" dedi. "Zaten kazanamazsak yandık!". İşte Fenerbahçe futbolcusunun ruh halinin en net özeti buydu: "Kazanamazsak yandık!" Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan Fenerbahçe, birkaç ay içinde nasıl bu hale geldi? Cevabını futbolu herkesten iyi bilen, sayın başkan Aziz Yıldırım verecektir muhakkak bu hafta içinde. Giden Zico suçludur bir kere. Yürüyen düzene takviye yapacağına her şeyi kendi keyfine göre değiştiren başkan nasıl suçlu olabilir ki! İspanya'ya giden Aurelio, futbolcusunun menfaatlerini kollayan menajer Tutumlu büyük haindirler zaten. Öyle ya, Aziz Yıldırım süresi dolmadan sözleşme yapmak zorunda mı? O ne zaman isterse, ne şartlarda isterse öyle sözleşme uzatılır futbolcuyla. Aragones'i hiç konuşmayalım. O zaten idamlık. Elindeki bu kadroyla Fenerbahçe kesin yarı final oynardı Şampiyonlar Ligi'nde. Başkan Aziz Yıldırım her şeyi yapmıştı başarı için. En iyi takımı, en iyi ortamı yaratmıştı. Aragones beceremedi. "Onu getiren de Aziz Yıldırım'dı ama" demeyin sakın.

Nasıl bir gaflettir!
Siz de "Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe düşmanı" olursunuz sonra. Ya hakemler? Sezon başından beri Fenerbahçe'nin yolunu kesmiyorlar mı? Ben demiyorum, maç günü sabahı FBTV diyor. Taraftarı zaten konuşmaya gerek yok. 5. dakikada stadı terk ediyorlardı. Hiç anlamıyorlar futboldan. Başkan demedi mi "Geçen yıla göre daha güçlüyüz" diye. Şu takıma 90 dakika dayanamamak nasıl bir gaflettir! Herkes suçlu. Takımdaki eksikleri bas bas bağıran köşe yazarları suçlu. Taraftar suçlu. Hocalar suçlu. Futbolcu suçlu. Gideniyle kalanıyla herkes suçlu. Suçlu olmayan bir tek başkan Aziz Yıldırım. Yanındaki Ali Koç, Murat Özaydınlı ve Mahmut Uslu'yla birlikte, bir tek o suçsuz. Ne diyelim, özür dileriz.

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-10-2008, 09:39   #2
alierkan1957
Guest

Alıntı:
dekortiko isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir tek o suçsuz

Gideniyle kalanıyla herkes suçlu. Suçlu olmayan bir tek başkan Aziz Yıldırım. Yanındaki Ali Koç, Murat Özaydınlı ve Mahmut Uslu'yla birlikte, bir tek o suçsuz. Ne diyelim, özür dileriz.

yazar ne güzel açıklamış:slap::slap::slap::slap::slap:
Eski 06-10-2008, 11:55   #3
FaTiH.1907
Fenerbahçe !
FaTiH.1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 2- Diego Lugano
FaTiH.1907 is on a distinguished road

bu adamın yorumları bana uğur melekeyi andırıyo
Eski 06-10-2008, 12:11   #4
Baturalp
Youth Coach
Baturalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
Baturalp is on a distinguished road

Kilit nokta!

Yesterday my life was in ruins
Now today I know what I'm doing
Got a feeling I should be doing all right
Doing all right

SarınınyanındakiLacivert.
Baturalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama