|
|||||||
| Köşe Yazıları Fenerbahçe Konusunda Yazılmış Köşe Yazıları |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 34 Mesajlar: 13
![]() |
Arkadaslar artık bırakalım aziz yıldırım ve yönetimi bizim akıbetimiz artık belli federasyonun karar alma sürecini hızlandırmak gerekir bunun icin birseyler yapmamız lazım 2sene bos gecırmek ıyı olmaz ayrıca bundan sonra tek düşüncemiz futbol takımı olması gerekir bazı girisimlerde bulunup topcularımızı elimizde tutmamız icin bazı kampanyalar yapmamız lazım özellikle yabancı oyuncular icin birseyler yapmak lazım bir radyoya baglanan bir muhabirmi menajermı yayının yarısında yetıstım anlayamadım besıktas ve fenerbahcedekı bazı yabancı oyuncuların menejerleri aracılıgı ile girisimlerde oldugunu söyledi sadece forma almakla olmaz bilmiyorum benım gönlumden gecenler bunlar saygılarımla
|
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
İşte onun için taze bir yönetim lazım. Daha buzdağının üstünü gördük. Bu süreci iyi planlamalı ve yönetmeliyiz.
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 19 Mesajlar: 1,313
![]() |
Genç dinamik yönetim lazim bence, artik devir degisti
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,848
![]() |
Bugün bir gazetede bir haber vardı!! Aziz Yıldırım istifa kararını açıklayabilir'' diye!Açıklarsa yeni başkan belli olur.Aksi takdirde,kimsenin cesaret edebileceğini zannetmiyorum!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
yönetim devam kararı almıştı zaten kaç gün önce 9 aylık süreci tamamlayacağız demişti ama bilemiycem genede
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Taraftar estekle kösteği ayırmalı, yönetimi degisime zorlamalı.
|
|
|
|
#7 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
Kendisi ilginç bir kişilik,her türlü kararı verebilir... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Şu an taraftarın yönetime yapacağı baskı Fenerbahçe'yi düşürmek isteyenlere yem yapar. Şu an yapılması gereken tek şey Hep Destek Tam Destek'tir.
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
![]() |
Hiçkimse aklanmadan Fenerbahçe taraftarının yapacağı tek şey:
Sadece kurumsal olmalıdır!Ve,sadece Fenerbahçeyi düşünmektir.Gerisi bizi kaosa götürür! |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Şekip Mosturoğlu itirafçı olacakmış. Belki onun itirafları bu süreci hızlandırır ve ne olacaksa bir an önce olur. Bence en sağlıklısı da budur. Şekip Moşturoğlu yönetici iken yapamadığı iyiliği belki şimdi yapmış olur Fenerbapçe'ye!
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|