|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
Öncelikle şunu söylemek isterim bu konuyu kimse kişisel olarak algılamasın.
Huntelaar gelirse memnun olurum,fiziği yerinde güçlü bir adam iyi bir forvet olabilir. Ancak sitemizde gittikçe hızlanan bu Huntelaar isteğini anlamış değilim,yani bu adam son 2 3 senedir ne yapmış ne etmişte bu adamı istiyoruz.Real Madrid'te tutunamayıp Milan'a transfer oldu ve ben Milan'ın neredeyse bütün maçlarının tamamını izledm,2 3 maç kurtardı Huntelaar ancak genelde yedektir ve onu kesen adam Boriello. Boriello'da gelen ortalara vole rövaşata vuran biraz yetenek birazda şansı ile klas goller atan bir forvet onun dışında hiçbir artısı yok.Yani böylesine fizikli güçlü bir Huntelaar neden bu adamı kesemeyip oynatılmadı.Boriello bu sene meydana çıktı öncesi olsa diyeceğim o yüzden Huntelaar'ı kesti ama oda yok Yani demek istediğim Huntelaar iyi hoşta Gyan'ı beğenmiyoruz gol atıcak adam lazım diyoruz ama 2 3 senedir doğur dürüst top oynamamış Milli Takımı'nda sadece dakika geçirmek için oyuna alınan bir adamı ısrarla istiyoruz anlamadım Bir kez daha tekrarlıyorum gelirse memnun olurum görüntü itibari ile benim istediğim tipte bir adam ama öyle ısrarlıca istenmesinin sebebi nedir onu anlamadm
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1907
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 19 Mesajlar: 2,501
![]() |
Gyan da Huntelaarda aradığımız forvet değil.
Güiza daha verimli olur. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Şeboist
![]() |
Alıntı:
yok ben onlardan değilim yanlış anladın sanırım
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Huntelaar fiziği güçlü ve gol atma yuzdesinyuksek bir oyuncu. Daha iyisi alınma ihtimali var da biz mi olmaz dedik
|
|
|
|
#5 |
|
1907
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
![]() |
bana biraz,
'' Kimseyide beğenmiyorsunuz kardeşim ya '' tepkisi gibi geldi
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
1907
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Şeboist
![]() |
Alıntı:
ama Guiza'yı beğeniyorsun yani
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
1907
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 29 Mesajlar: 4,741
![]() |
Gyan aslında tam aradığımız güçlü, savunmayla güreşecek, pehlivan gibi oyuncu,
Genç de ama bitirici değil, Ucuza alınırsa alınsın derim Gyan ama yok 13 teklif etmişiz 15'e bitmişmiş falan yuh diyorum, Bu kulüp bir Güiza vakasından sonra bu kadar para vermemeli başka bir oyuncuya. Huntelaar başarı garantisi var gibi görünse de, (Ki Hollanda ligi çıkışlı golcüye güvenmem ben) Aslında hız, fizik yani her türlü fiziki özellikler bakımından Gyan'dan çok çok zayıf, Ki zaten kendisi hızlı bir santrfor da sayılmaz, Bitiricilik konusunda Gyan'dan iyi ama en iyilerden değil, Hollanda'da çok gol attı, İspanya ve İtalya'da kötü oynamasa da beklenileni veremedi, Ayrıca çok pahalıya patlar, Huntelaar zor görünüyor, Aynen, bence de bizim aradığımız santrfor değil.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|