|
|||||||
| Köşe Yazıları Fenerbahçe Konusunda Yazılmış Köşe Yazıları |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Spor yazarı ve yorumcusu Bilgin Gökberk, 4-2'lik Beşiktaş - Fenerbahçe maçının yorumunu yaparken kendisinin Galatasaraylı olduğunu hatırlatarak, Shuster'i eleştirenlere Hagi'yi gösterdi ve "hallerine dua etmelerini" önerdi" Keşke Fener´e biz de böyle yenilsek!" diyerek Galatasaraylı olarak yenilen Beşiktaş´ı bile kıskandığını belirten Bilgin Gökberk, Galatasaray´ın Fenerbahçe´ye sürekli yenilmesinden duyduğu rahatsızlığı belirtti ve Beşiktaş´a neden gıpta ettiğini şöyle izah etti: "Beşiktaş yener gibi oldu hiç olmazsa. Ben daha bugüne kadar Fener´i yener gibi olduğumuz maç bile hatırlamıyorum. Biz hiç o duruma düşmedik."Gökberk, bir Galatasaraylı olarak yaşadığı bir diğer rahatsızlığı hatırlatarak ilginç telefon konuşmasını aktardı: "Bir keresinde LİG TV´yi aramıştım. Bir Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi eski Galatasaray-Fener maçlarını yayınlıyorlardı. Arayıp sordum "Galatasaray´ın yendiği maçları sonra mı vereceksiniz ayrı ayrı mı veriyorsunuz" dedim. Devamlı Fener yeniyor. "Sırayla yayınlıyoruz" dedi. Zaten hep Fener yeniyor yani..." |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
EZİKLİK anca bilgin gökberk in anlattığı gibi mükemmel anlatılır.EZİLEDURUN.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,799
![]() |
Alıntı:
|
|
![]() |