|
|
#1 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Fenerbahçe formasıyla ligdeki ilk golünü atan yeni transferimiz Henri Bienvenu, böylesine zorlu bir deplasmanda galibiyete katkı yapan bu golün çok değerli bir gol olduğunu söyledi. Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Henri Bienvenu kendi golü hakkında, "Öncelikle takım adına önemli bir goldü. 2-1'den sonra özellikle penaltı da kaçınca rakibin ciddi bir baskısı vardı. Baskıyı kırmak adına önemliydi. Bu gole de ben imza attım ve takım adına çok mutluyum" dedi. Ligin en zorlu deplasmanlarından birinde gol atmasının sorulması üzerine ise Bienvenu, "Burada kazanmak çok önemliydi. Ayrıca benim açımdan da ligdeki ilk golü en zorlu deplasmanlardan birinde atmam çok değerliydi. Takım adına da çok değerli bir galibiyet oldu. Ligde ikinci galibiyetimiz bu. Bu yürüyüşte çok önemli bir 3 puan daha elde ettik, umarım bu böyle sürer" diye konuştu.
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 22 Mesajlar: 1,349
![]() |
estetik açıdan güzel goldü. kafa vuruşu stilini beğendim
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
Kezman'ın Sevilla'ya attığı gibi vurdu
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,848
![]() |
Daha çok genç olması nedeni ile Bienvenu elbette bir Niang kalite ve tecrübesinde değil ama çok iyi bir zamanlama ile estetik bir kafa golü attı.Zamanla daha iyi olacak.Ancak birşey dikkatimi çekti;
Siyahi oyuncular genelde çok süratli olurlar,vuruş tekniği iyi olmasına rağmen Henry'de çok sürat göremedim.Bence bunun üstünde durmak gerekir.Bir Dia'nın süarti onda olsa,mükemmel bir santrafor olacak. |
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,738
![]() |
kafa vurmayı biliyo ağğbii
tam istediğim forvet stiliyle falan alakası yok hareketleri falan gol sevinci . pozisyon kaçırdığında hali falan hiperaktif gibi genç oyuncu işte bize böyleleri lazım |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 886
![]() |
kafayı iyi vurdu. şut atar gibi çaktı. hava hakimiyeti tam değil bana kalırsa. ordaki açığını iyi yer tutma ve vuruş becerisiyle kapatacak sanırım.
|
|
|
|
#7 |
|
Kiracı
Üyelik tarihi: Sep 2011 Futbolcu: 95- Recep Niyaz Yaş: 18 Mesajlar: 140
![]() |
İnternetten izlediğimde pek umut vermemişti ama, yüzümü kara çıkardı.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|