|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Oyuncumuz Henri Bienvenu, Mersin İdman Yurdu maçında bir çok pozisyona girdiğini ancak bunlardan bir tanesini değerlendirdiği söyledi ve var gücüyle çalışmaya devam edeceğini ifade etti.
Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Henri Bienvenu, "Bugün çokça pozisyona girdim ama sadece birini değerlendirdim. Gelecek maçlarda değerlendirmek adına çok çalışmam gerekiyor bunu biliyorum. Sürekli çalışıyorum ve var gücümle çalışmaya devam edeceğim" dedi. Adaptasyon ile ilgili soru üzerine ise Bienvenu, "5 maçtır Alex'le birlikte oynuyoruz. Bugün şartlar itibari tam adapte olmadım. O'nun verdiği paslara istediği gibi cevap veremedim" diye konuştu.
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bu adamda müthiş ışık var çok sevdim top ayağına yapışıyor sanki yakışıyorda tabi
|
|
|
#3 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Niang'ı çok arıyoruz
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,210
![]() |
Ben ısınamadım bu adama (Havalardandır inş)
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
![]() |
topu koşturmak lazım,topla koşmak yerine..
yani var güçle çalışmakla olmaz,bir adım da öteye gidilmez..sadece kondüsyon yapar kalırsın.. bilinçli çalışmakla olur...eksikliklerini tespit edip onları gidermekle olur bu iş.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 886
![]() |
daha tam karar veremedim bunun hakkında
|
|
|
|
#7 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Adamdan Niang olmasını beklemeyin. Bu adamın fizik kondisyonu iyi seviyede. Bence iyi olacaktır ileride. Takım arkadaşlarıyla iletişim kurmakta eksiklikler çekiyor ve buda onu bir nevi yabancı yapıyor takıma. Bence ilerleyen günlerde takıma ısındıkça ve arkadaşlarıyla samimi iletişimler kurdukça daha iyi olacaktır. Ne yapayım ben dünya yıldızını bence yıllar önceki hataya düşmeyip böyle başarı ve vizyona aç adamları takıma monte etmek daha mantıklı. Beşiktaş aldıda ne oldu? Tırt....
|
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
ileride atik olsun iyi top saklasın benim için kafi
zaten bir şekilde gol atarız gol atıcak forvet arıyorsak Kadıköy'de Semih oynamalı
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|