|
|
#1 |
![]() |
![]() Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Turkcell Süper Ligi'nin 13. hafta müsabakasına ait bilet fiyatları aşağıda belirtilmiş olup, 26 Kasım 2008 Çarşamba gününe kadar Kongre Üyeleri ve Taraftar Kart sahiplerine, 27 Kasım 2008 Perşembe günü itibariyle genel satışa açılacaktır. BİLET FİYATLARI: TELSİM VE MİGROS KALE ARKASI TRİBÜNÜ: 66.00.- YTL FENERIUM ÜST H-I BLOK: 132.00.- YTL FENERIUM ÜST E BLOK: 175.00.- YTL FENERIUM ALT G BLOK: 205.00.- YTL FENERIUM ALT B-F BLOK: 255.00.- YTL FENERIUM ALT C-E BLOK: 305.00.- YTL Kulüp üyeleri ve Platinium Kart sahiplerine 3, Gold Kart sahiplerine 2 ve Classic Kart sahiplerine 1 adet bilet satışı yapılacaktır. Bilet satışında kart ibrazı mecburidir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 28 Mesajlar: 516
![]() |
yönetimin bu seneki bilet fiyatlarına alıştık
ama çok yanlış yapyorlar bu bilet fiyatları ile daha ne kadar bu şekilde sürdürecekler merak ediyorum hani ortada çok iyi oyun mkemmel futbol olsa anlayacağımda oda yok diyecek bişey bulamıyorum bulunca ben suçlu oluyorum
|
|
|
|
#3 |
|
kanarya
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 27 Mesajlar: 266
![]() |
kale arkaları bile el yakıyor yazık
diye diye dilimizde tüy bitti clyi anladık tmm derbiler niye böyle:@ |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 28 Mesajlar: 516
![]() |
Alıntı:
50 ytl ver bu sene 66 adalet mi bu bu taraftara revamı bu
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
sene başından beri dediğimiz gibi,
çok pahalı... |
|
|
|
#6 |
|
Büyük Kaptan Alex :)
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 19 Mesajlar: 203
![]() |
Geçen sene benim Chelsea maçına gitmek gibi bi durum oldu baktım 55 ytl.Beşiktaş maçına bakıyoruz birlikte 66 ytl ! Başka söze gerenk yok.
|
|
|
|
#7 |
|
kanarya
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 27 Mesajlar: 266
![]() |
madem bu paraları verdiriyosunuz
birgün yüzü göremiyoruz lafa geldimi cefakar Fenerbahçe taraftarı evet öyleyiz ama sizde kendinize gelin artık be takım hadi be:( |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,103
![]() |
dün okuldan kaçtık Kadıköy'e gittik stada şöyle bir baktım dedim feda olsun herşeyi hakediyor diye ama içinde oynıyan oyuncuları hesaba katmamışım.o yüzden bu futbola bu bilet fiyatları...
çoooook pahalı
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
De Souzaların Alex'i
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 17 Mesajlar: 1,198
![]() |
ovv kale arkasına bak 66 YTL !
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,196
![]() |
bu bilet fiyatlarınla görsen görsen bjk maçındada taraftar ve seyirci görürsün ondan sonrada bu taraftar ve seyircinin 4/1ni göremezsin aklını başına al aziz yıldırım bu taraftar enayi değil.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|