|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,848
![]() |
Ankaradaki Ankaragücü maçıdır.Bjk'yi yeneceğimize inanıyorum.O gazla Olimpiyat stadında 50.000 kişi önünde Kasımpaşayı da yeneriz,içerde Eskişehiri de!
Ancaak; sondan bir önceki haftaya eğer Bursa ile kafa kafaya girersek,Ankaradaki maç çok zorlu olur.Ankaragücü puan açısından iyi durumda değil,ayrıca o maça Bursa seyircisi de akacak ve bize verilecek bilet sayısı fazla olmayacak.Ben o çok bu maçtan çekiniyorum.Dikkat edin,son birkaç yıldır Ankarada hep takılıyoruz.İşi son maça bırakmak da iyi değil. Bence en zor maçımız Ankarada olacaktır.Umarım,tersi olup,en kolayı olur. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
LU(CI)(G)ANO
Üyelik tarihi: Feb 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 276
![]() |
Ben Ankara deplasmanlarından her zaman korkmuşumdur zaten ki genellikle bize ters gelirler. İnşallah bu sefer rahat geçeriz.
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Korkma Cem Abi. Ankara'daki maçta desteğe ben gideceğim
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
dün kasımpaşa karşısındaki ankaragücünü seyrettim rahat geçeriz onları.kasımpaşa kedinin fareyle oynadığı gibi oynamış ankaragücüyle.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Alıntı:
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
kasımpaşayla da oynayacağız o daha da kötü bir haber
|
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu saatden sonra hiç bir takımdan korkmayın
artık takım şampiyonluk havasına girdi hiç kafanızı takmayın bu takım şampiyon olacak sizler bayrakları hazırlayın bakın büyük takımlar şampiyonluk havasına girdimi o iş biter şu kayseri maçındaki gibi oynayalım ki artık öğle oynayacağız hiç bir takımın karşımızda şansı yok ben sizlere şimdiden müjdeyi veriyim bu sene 2 kupada bizim bayrakları çıkarıp ütüleyin
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
barcelonada biz ispanyanın kasımpaşasıyız demiş
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla her maç zor Cem abi
Çünkü takımın bir istikrarı yok Bir maç iyi sonraki maç dökülebiliyorlar Gökhan Gönül'ü çok arayacağız eziktaş maçından sonra Ama bende en zor maçımızın Ankaragücü maçı olacağını düşünüyorum
|
|
|
#10 |
|
Filozofik Taraftar
![]() |
Bana kalırsa doğru bir analiz olmuş.
Çünkü Ankaragücünün çok ateşli bir taraftarı var. Buna ek olarak Bursa ile kardeş takım olunca olaylar değişebilir. Ama kesinlikle diyorum ki Fenerbahçe şampiyondur.
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" ![]() #27 Hayranı ! #10'suz Asla ! |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|