|
|||||||
| Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
Kesinlikle ulemalık,ukalalık taslamıyorum haddim değildir.
Ancak tahminim ve bilgilerim bu yönde. Federasyon takıma 1 gr zarar veremeyecek. Zarardan kastım hukuki yaptırımlar (puan silme,düşürme vs.) Ortada şike yapıldığına dair belge ve kanıt yok çünkü. Başkan ve yöneticilerimiz de silahlı örgüt kurmak (ne kadar tanıdık geliyor değil mi? ) ve menajerlik sınavı sorularını çalmaktan tutuklu YARGILANIYORLAR.Ancak esas zararı söyleyeyim size, Bir sonraki kongrede muhtemelen Murat Ülker adaylığını koyacak (Soyadını sevdiğim) Belki bu isme formalite icabı bir rakip çıkarabilirler Hamdi Akın gibi. Kulübün ve taraftarın istediği Ali Koç ise aday olmaz diye düşünüyorum.Olursa ailesini karşısına alacaktır ve buna cesaret etmesi sürpriz olur benim açımdan (etmesini umuyorum.) Başlarda Murat Ülker'e tepkiler yağacaktır ancak 1-2 yıldız transferi ve demeçle Zamanla bugünlerde bir çok kesim tarafından unutulacak ve Aziz Yıldırım'a suçlu gözüyle bakılacak,günah keçisi ilan edilecek. ÖZET : SON KALE YIKILDI,DAĞILABİLİRİZ.
|
|
|
#2 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kulübün başına paralı adamların değil gerçek bir taraftarın geçmesini isterim ben Murat Ülker'i kesinlikle istemem sizi bilmem de.
Hala aklım almıyor Aziz Yıldırım böyle bir şeyi nasıl yapar. Milletin ağzına sakız olduk ne şeref kaldı ne asalet demedikleri kalmadı o kadar sinirliyim ki. Ama son cümlene katılmıyorum biz böyle dersek tabii yıkılır o son kale. Ben 34 maçın 34'ünün de alın teriyle kazanıldığına inanıyorum kim ne derse desin. Aziz Yıldırım yapmıştır belki masa başından bir şeyler ki karar onu gösteriyor ama bu benim takımıma inancımı zedelemez. Sahipsiz de değil bu takım şirketlere kaptıracak değiliz takımımızı. Ülker grubu çok istiyorsa gitsin bir yerlerden hisse alsın.
|
|
|
|
#3 |
|
Striker
![]() |
Son kaleden kastım Cumhuriyetin Son Kalesiydi ve bu kalenin baş komutanını kaybettik malesef.
Planları tıkır tıkır işliyor ve bu kale düştü diyebiliriz artık,anlayana.
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
başkan lazımsa bu kulübe büyükadalı büyük fenerbahçeli LEFTER var olmadı can bartu var oda olmadı serkan acar var. murat ülkere kalmadı bu kulüp.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
T
Alıntı:
Umarım kongrede adam gibi biri çıkar aday olur takımın ve taraftarın buna ihtiyacı var gerçekten zor günler bizi bekliyor.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Striker
![]() |
Alıntı:
Nihat Özdemir'e bile,ki geçici başkan olacak gibi görünüyor.
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
![]() |
nihat özdemirin cihan kamer veya hüseyin topbaştan farkı ne?
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Striker
![]() |
Alıntı:
Diğerleri gibi maşa olarak kullanılacağını da düşünmüyorum. Son basın açıklaması da etkiledi beni
|
|
|
|
#9 |
|
T
Onu bunu bilmem de kulübü para kaynağı olarak, ele geçirdikleri bir şirktet olarak görecek birilerine değil içimizden birine ihtiyaç var ben bunu bilir bunu söylerim.
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
![]() |
kongreye 2 yıl varken geçen yıl bir daha yönetimde olmayacağım diye gazetelere demeç vermek neyin nesi.bunu kongreye gidilirken başkanla paylaşırsın yandaş gazetelerle değil.bu iktidar zamanında aldığı ihalelerin sayısını unuttum.ha murat ülker ha nihat özdemir aralarında fark yok hepsi rant ve ihale alma fenerbahçelisi.
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|