|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Türk Telekom Arena'da oynanacak derbi öncesi Fenerbahçe cephesinde Bekir İrtegün şoku yaşanıyor.
Sol ayak bileğinde kısmi yırtık tespit edilen Bekir, yarınki derbide forma giyemeyecek. Galatasaray derbisi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de dün akşam yapılan antrenmanda Bekir İrtegün'ün bileğinde bir sakatlık meydana gelmişti. Başarılı savunma oyuncusu bu sakatlığın ardından, antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kalmıştı. Bekir'in bugün yapılan kontrollerinin ardından ise sol ayak bileğinde kısmi yırtık tespit edildi ve tecrübeli oyuncunun Galatasaray derbisinde forma giyemeyeceği açıklandı. Bu sezon özellikle Lugano'nun takımdan ayrılması ile daha fazla forma şansı bulan Bekir İrtegün, ilk 11'de görev maçlarda da Fenerbahçe'nin en başarılı oyuncuları arasında gösteriliyordu. Derbide Bekir'in yerin ise Serdar Kesimal ya da Bilica'nın forma giymesi bekleniyor. http://fotospor.com/haber/bekir-derbide-yok_60740
|
|
|
|
#2 |
|
webmaster
Üyelik tarihi: Nov 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,159
![]() |
Amerika'nın oyunu bunlar.
|
|
|
#3 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Yahu ben bu bilica kazmasına güvenemiyorum. Ama ne yapalım denize düştük yılana sarılacağız...
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|