|
|
#1 |
|
Landstreicher
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 21 Mesajlar: 40
![]() |
Ağzı laf yapmaktan aciz bir avuç çapulcu sürüsü Fenerbahçe bedelini ödeyecek diye dolaşıp duruyor ortalıkta.Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne alınmayarak bir bedel ödedi,sezonun açılış maçını oynatılmayarak da bir bedel ödedi,sezonun ilk lig maçını seyircisiz oynayarak da bir bedel ödedi,kriz yüzünden şampiyon olan kadrosundaki oyuncuların bir kısmını satmak zorunda kalarak da bir bedel ödedi...
Fenerbahçe'nin ödeyecek bir bedeli kalmadı artık.Fenerbahçe şimdi kendisine bu çirkin tuzakları kuranlara ödetecek o belleri,şu mahkemeden bir aklanalım kim ak koyun kim kara koyun çıkacak meydana.Kaybedecek hiç birşeyi kalmayan Fenerbahçe,kaybettiklerini bir bir geri alırken başkaları kaybetmek zorunda kalacak... Samandıra Tesisleri'nden başlayıp,Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stad'ına kadar eşlik eden,sesleri kısılıncaya kadar son nefeslerine kadar futbolcularına destek veren bu taraftar varken Fenerbahçe'yi alt etmek öyle kolay olmaz.
Soframda rakı eksik,masamda güzel suretin. Evimdeneşe eksik,yatağımda benliğin. Sendin gökyüzüm,sendin benim güneşim. Yoksun şimdi meleğim perişan bir haldeyim. Gündüzlerim gece oldu her yer kap karanlık.
Hiç yakışmadı bize hiç yakışmadı bu ayrılık. Kedi gibi didişsekte hergün çılgın iki aşıktık. Yapamıyorum şimdi sensiz dönmelisin bana artık. |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Mahkemede aklansak da. aklanmasak da;
Değil Bank Asya, iki küme daha aşağı düşürülsek de, Bu ışık sönmeyecek. En kötü gün daha gelmediyse bile, BİZ HAZIRIZ GELSİN NE GELİRSE.
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bizi öldürmezler
süründürmek istiyorlar ne diriltiyorlar nede öldürüyorlar dirayetli yönetimimiz olsa çekiyorum lan feneri bu ülke liglerinden der ne federasyon kalır nede süper lig hayatımı ortaya koyarım fenerin çekilmesi demek bu ülkenin futbol liginin ve futbolunun bitmesi demektir bunun en güzel öreneğinide bu sene yaşadık bakın yürekleri yemedi bizi düşüremediler çünkü ekonomik yönden futbolun batacağını bunlarda bizden daha iyi biliyor bizim kulübün daha dirayetli yumruğunu masaya vurması gerekir arkadaşlar biz fenerbahçe olarak ülke futbolunun mendireğiyiz o mendirek olmassa yelkende takılmaz gemide yürümez
|
|
|
#4 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Başka bir takımın başına gelseydi bunlar, kulüpte çalışacak adam bulamazlardı. havuzmuş... işiyim o havuza, bizim suyumuz olmayan havuza girmek, kuzey kutbunda denize girmeye benzer. Fenerbahçeye abileriminde dediği gibi sağlam ve gücünü sadce camasından alan korkusuz bir yönetime ihtiyacı var. Bu olmadığı sürece böyle idare edilir durur kamuoyu.......
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|