|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,100
![]() |
![]() Değerli Renkdaşlar,
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Hepinizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım,aileniz ve dostlarınız ile mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Bu mutlu günde küçüklerimizi sevindirmeyi unutmayalım ![]() Tüm renkdaşlarımı tebrik etmek ile birlikte büyükleriminde ellerinden öperim. SarıKanaryalar
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 92- Issiar Dia Yaş: 37 Mesajlar: 10
![]() |
Tüm müslüman aleminin Ramazan Bayrami Mübarek olsun,, Sevgili Fenerbahceli Kardeslerim bu bayramda Allah (cc) hepimize sabir, saglik ve mutluluklar diliyorum , Hepimiz cok yiprandik cok üzüldük ve BIKTIK yüce rabbim hapimize güc verdi verdiki bu kadar dayandik, bizim gururumuzu kiran bizleri yipratan sevdigimiz yada sevmedigimiz, dostlarimiza ve hatta düsmanlarimiza bizlere verdigi gücün ve sabrin milyonlarca katini onlara versin cünkü bizim gücümüz ve sabrimiz sinirsiz cünkü biz FENERBAHCELIYIZ Fenerbahceli olmak nedir bir biz biliriz ,ama onlar ne bizim kadar güclü ne bizim kadar sabirli nede SANLI lar, yüce rabbim onlara bu gücü versinki gercekler ortaya cikinca rezillikten ve eziklikten yok olup gitmesinler,,,,,(amin)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Şeker Bayramınız Kutlu Olsun.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Tüm Türk aleminin Zafer bayramını ve Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar nice bayramlara erişmemzi Cenab-ı Allah'tan dilerim.
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fenerbahçe düşmanları dışındakilerin ramazan bayramı ve 30 ağustos zafer bayramı kutlu olsun hep beraber nice bayramlara
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
30 Ağustos Zafer Bayramınızı ve Şeker Bayramınızı kutlar, eski bayramlar tadında nice bayramlar dilerim.
|
|
|
|
#7 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 25 Mesajlar: 10
![]() |
Sonuna kadar tekyureğiz
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,100
![]() |
Alıntı:
Ramazan Bayramı. Şeker bayramıda nedir Allah aşkına
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,746
![]() |
Şeker bayramı veya Ramazan bayramı aynı şeydir.
Ramazandan sonra şeker dağıtılan, tatlı hediye edilen bir bayramdır. Ben bu yaşıma kadar arasında fark gözetmeden 2 ismi de kullanmışımdır. Ne zamanki "şeker bayramı diyenler bizden değildir" diyen birileri çıktı, o zamandan beri sadece şeker bayramı diyorum. Çünkü "onlardan" biri değilim.
|
|
|
#10 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Alıntı:
Konu ile ilgili polemik bitmiştir. |
|
|