|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu saatden sonra hiç bir takımdan korkmayın
artık takım şampiyonluk havasına girdi hiç kafanızı takmayın bu takım şampiyon olacak sizler bayrakları hazırlayın bakın büyük takımlar şampiyonluk havasına girdimi o iş biter şu kayseri maçındaki gibi oynayalım ki artık öğle oynayacağız hiç bir takımın karşımızda şansı yok ben sizlere şimdiden müjdeyi veriyim bu sene 2 kupada bizim bayrakları çıkarıp ütüleyin
|
|
|
#2 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
ben buna zaten sezon başından beri, yenilsek de inanıyordum, bazı arkadaşlarımızın moral bozmasına rağmen inanıyordum..
hala da inancım tam. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,840
![]() |
Alıntı:
![]() Şampiyonluk için ben henüz erken diyorum.Kayseri maçındaki istekli oyunumuz her maç için geçerli olmayabilir.Ancak,ankaragücü maçına kadar tüm maçları kazanırsak,o zaman şampi... diyeceğim. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
cemcim lafın gelişi yahu
sen deme babacım ben inandım gs maçından sonra takımdaki o ışığı gördüm
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
Son maçın son düdüğü çalmadan inanmam artık
Denizli faciasını yaşadıktan sonra yoğurdu üflüleyerek yiyorum
|
|
|
#6 |
|
Filozofik Taraftar
![]() |
Evet ben de sene başından beri inanıyordum buna.
Aziz Yıldırım yaş tahtaya basmaz. Şampiyon Fenerbahçe.
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" ![]() #27 Hayranı ! #10'suz Asla ! |
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,079
![]() |
Kalan maçları inceledim de, cinconun Sivas'tan son dakikada yediği golün hayati önemi var. Kalan maçlarda puan kaybetme ihtimalleri zayıf çünkü
|
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,100
![]() |
valla inanmak için çok bir sebebimiz yoktu ama Bursa'nın hali ve takımımızın kritik maçlardaki motivasyon durumuna güvenip şampiyon olucağımıza hep inandım,
Ali abi sizin dediğiniz şampiyonluk havasına aynen katılıyorum mesela,Gençlerbirliği maçından sonra Antep maçına gitmek için çok düşündüm ama eğer beşiktaşı yenersek hemen Eşkişehir maçı için bilet alıcam yani aradaki Kasımpaşa maçı korkutmuyor artık zor maç ama olsun bjk şampiyonluk maçımızdır kazan ve sevin
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
trabzon maçında sabah 8 de bostancı kale deyim.bilen bilir orayı
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,840
![]() |
Alıntı:
eğer iş son maça kalırsa,ben o maçı seyretmem,caddede formamla yürürüm ve ara ara dışarıdan kafelerdeki tvlere göz atarım.Acizane bir tavsiyede bulunayım.Bu tür gergin maçlar için Caddebostan iskele sokak(barlar sokağı) çok iyi.5-6 tane kafe içleri ve dışları tıklım tıklım doluyor.Öyle sabahın köründe gelmeye de gerek yok.akşam 7 deki maç için öğleden sonra 3de yerini garantiye alsan kafi.Belki bende orada olmayı tasarlıyorum. Aman aman çok erken konuşuyoruz.Ben nazardan korkarım
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|