|
|
#1 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Sep 2011 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 16 Mesajlar: 6
![]() |
![]() Spor Toto Süper Ligde Manisa spor ile 20 Eylül Salı günü oynayacağımız maçı izlemek için stada gelecek taraftarlarıma kulübümüzden uyarılarda bulundu. Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de Manisaspor ile 20 Eylül Salı günü yapılacak maçı izlemek için stada gelecek taraftarlara uyarılarda bulundu. Cezası nedeniyle seyircisiz oynanması gereken, ancak Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulunun aldığı kararla çocuk ve bayan taraftarların izleyebileceği Manisaspor karşılaşması öncesi kulüpten yapılan açıklamada, mücadeleyi çocuklarıyla birlikte izleyecek bayan taraftarların kimlikleriyle gelmeleri istendi. Açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında, Fenerbahçe'mizin Şükrü Saraçoğlu Stadında Manisa spor ile oynayacağı maçı, alınan karar gereği tüm kadın taraftarlar ile yanlarında anneleri olmak üzere 12 yaş ve altı çocuklar tribünden ücretsiz izleyebilecek. Maç izlemeye gelecek 12 yaş ve altı çocuklar ve anneleri için stat girişinde kimlik kontrolü yapılacak. Bu önemli karşılaşmada tüm sarı-lacivertli kadın taraftarlarımızı, takımımıza destek olmak için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Kadıköydeki bayan taraftarlarımızın sayısı oldukça fazladır. Ve tabiki çocuk taraftarlarımızında. Ben stadın yarısının dolacağını düşünüyorum. Bizleri aratmayacaklar ve tüm Türkiyenin dkkatini çekip farkımızı bir kez daha cümle aleme göstereceklerdir.
Eşim ve çocuğumla maça gitmeyi düşünüyorum. Onlar tribünde bende stad cafedeyim.
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
gün gibi yapmasınlar tribünleri
kısırlar köfteler dedikodular ![]() şaka bir yana Bayan seyisrcilerimiz baya ateşlidir bizim benim gözlemlediğim kadarıyla
|
|
|
|
#4 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,100
![]() |
Alıntı:
'' Volkan'ada evlenmek yaramış bak nasıl ucuyor ''
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Sep 2011 Futbolcu: 88- Caner Erkin Yaş: 50 Mesajlar: 3
![]() |
Kimi der ki kadın
Uzun kış gecelerinde yatmak içindir. Kimi der ki kadın Yeşil bir harman yerinde Dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir. Kimi der ki ayalimdir, Boynumda taşıdığım vebalimdir. Kimi der ki hamur yoğuran, Kimi der ki çocuk doğuran, Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal. O benim kollarım, bacaklarım, başımdır. Yavrum, annem, karım, kızkardeşim, hayat arkadaşımdır” HAYDİ FENERLİ HANIMEFENDİLER, KARDEŞLER, BACILAR,ABLALAR SARAÇOĞLUNA MAÇA. GÜN BU GÜNDÜR. BÜYÜK OZAN AHMET ARİF' İN DEDİĞİ GİBİ Öyle yıkma kendini, Öyle mahzun, öyle garip... Nerede olursan ol, İçerde, dışarda, derste, sırada, Yürü üstüne - üstüne, Tükür yüzüne celladın, Fırsatçının, fesatçının, hayının... Dayan kitap ile Dayan iş ile. Tırnak ile, diş ile, Umut ile, sevda ile, düş ile Dayan rüsva etme beni. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Sep 2011 Futbolcu: 88- Caner Erkin Yaş: 50 Mesajlar: 3
![]() |
Merak ediyorum. Fenerbahçeli kadinlarimiz bugün sahaya girerse nasil bir ceza uygulanacak. Bilgisi olan cevap yazsin lütfen
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 22 Mesajlar: 23
![]() |
Borek var acılmaya, dolma var sarılmaya,canlar var verılmeye Fenerbahçe'ye