|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,611
![]() |
![]() -USH CSKA MOSKOVA: 77 - FENERBAHÇE ÜLKER: 60 Salon: Universal Hakemler: Lazaros Voreadis (Yunanistan), Milivoje Jovciç (Sırbistan), Elias Koromilas (Yunanistan) USH CSKA Moskova: Zizis , Keyru (2), Smodis (14), Siskauskas (9), J.R. Holden (9), Lorbek (18), Langdon (2), Shved , Kaun (1), Khryapa (9), Planiniç (8), Morris (5) Fenerbahçe Ülker: Green (12), Mirsad (14), Ömer , Rasim (3), Semih (1), Giriçek (15), Damir Kaan (3), Vidmar , Oğuz (9), Serhat (3) 1. Periyot: 27-13 Devre: 38-35 (USH CSKA Moskova lehine) 3. Periyot: 55-49 Basketbolda ULEB Avrupa Ligi 2. Tur (H) Grubu'nda yer alan Fenerbahçe Ülker, gruptaki 5. maçında deplasmanda grup lideri Rusya'nın USH CSKA Moskova takımına 77-60 yenildi. Bu sonuçla 4. yenilgisini alan Fenerbahçe Ülker, ilk 2'ye girip play-off çeyrek finaline yükselme şansını da yitirdi. A.A haberturk http://www.htspor.com/spor-haber/132...rden-veda.aspx
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
zaten burda cibonaya yenildiğimizde bitmişti,
neyse buda başarıdır, devamı seneye İNŞAALLAH.. Artık takımın biraz dinlenip kendine gelmesi daha erken olacaktır, play offlara kadar toparlanırız... Efesle bu hafta sonu ve play offlarda bayağı zorlu maçlarımız olacak.. |
|
|
|
#3 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,047
![]() |
takım eleğe döndü valla önümüze gelene yenilir olduk Efes maçında patlama bekliyorum takımdan
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 8,757
![]() |
Efes'i kesinlikle yenmeliyizki Playoff'a geride başlamayalım
playofflarda ise kesinlikle ejk yi istiyorum,kesinlikle çok farklı olucak bundan eminim
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 21 Mesajlar: 4,855
![]() |
tamam şimdi lige konsrante olma zamanı.haydi çocuklar
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,703
![]() |
Aydın örs takımı yıllar sonra şampiyon yapınca bundan birileri rahatsız oldu çomakladılar. futbolda yaptıkları hataları basketboldada yapmaya başladı başkan ve yönetim iyi giden işleri bozmada üstlerine yok.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 21 Mesajlar: 4,855
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,703
![]() |
takımı aydın örs şampiyon yaptı geçen yılda onun mirası yendi bu sene o bitti.avrupalı kulüpler Türk antrönerleri kapışıyor biz ise çağ dışı hoca olan tanyeviçle uğraşıyoruz adamın 3 lük attırmaktan başka stratejisi yok girerse maçı kazanıyoruz girmesse hezimet.kargalar karşısında olduğu gibi.
|
|
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 19 Mesajlar: 1,330
![]() |
Greenle olmuyo bu is.
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Aydın Örs çok iyi hoca, Yapılanları bende tasvip etmiyorum ama Tanjeviç de boş hoca değildir.. kaldı ki 2 senedir erkek basketbol takımı ligi süpermekte, Onun sayesinde bu takım geçen sene avrupanın en iyi 8 takımından biriydi, bu sene de o başarıya yaklaşmıştık ama olmadı, olsun,efes bile ilk turda havlu atmışken bu da başarıdır.. inanıyorum ki seneye daha iyi olacağız.. lige dönecek olursak geçen sene de ejk ye ve 6s ye yenildik, ama bunlar Şampiyon olmamızı engellemedi, ENGELLEYEMEZ DE... Bayan basketboldan hiç bahsetmiyorum, diğer amatör branşlardaki başarılardan bahsetmiyorum.. Kazanılan başarıları yazmaya kalsak bu satırlara sığmaz.. Kaldı ki Fenerbahçe Futbol kulübü değildir, Herşeyi futbola endesklemeye gerekte yok... |
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|