|
|||||||
| Bayan Basketbol Fenerbahçe Basketbol Bayan Takımımız Hakkında Herşey |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,147
![]() |
Basketbolcularımız Şampiyonluk Sevincini Doyasıya Yaşadı
Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi 2009-2010 Sezonu’nda Galatasaray’ı final serisinde 3-0 mağlup ederek şampiyon olan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, şampiyonluk sevincini Kumkapı Akvaryum Restoran’da düzenlenen şampiyonluk yemeğiyle doyasıya kutladılar. Bayan basketbolcular ile teknik heyetin katıldığı eğlencede bayanlarımız tüm sezonun yorgunluğunu çalan müzik eşliğinde dans ederek kutladılar. Basketbolcularımızın şampiyonluk eğlencesi renkli görüntülere sahne oldu.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Onlar orada ben evde yaşadım
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gururumuzsunuz
Fenerbahçe'nin spor kulübü olmasına nedensiniz Ve diğer tüm eziklerden ayrılmamıza sebep
|
|
|
#4 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: May 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 6
![]() |
herseyi hakettiler tebrikler kraliceler/zafer layigini buldun eziklerden de sutu yedin
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|