|
|||||||
| Fenerbahçe Ülker Fenerbahçe Basketbol Erkek Takımımız Hakkında Herşey |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 8,758
![]() |
Futbolda Şampiyonlar ligi ne ise basketboldada Euroleague odur,ancak kuralları değişik yani katılım koşulları.
Euroleague kuraları çekilirken en az seyirci giden takım olarak bizim adımız yer aldı,Nedim Karakaş bu konuyu anlatırken,'' Utandım '' dedi. Bizlerde utanmalıyız,5 tl bilet fiyatları,Avrupa maçlarıda dahil playofları saymaz ise 4 maç dışında 2 bin kişinin üstüne çıkmıyoruz playoflarıda sayar isek 5 maç diyelim. Esas konuya gelirsek Eurolegue'e katılmak için şampiyon direkt katılır ikinci playoff oynar gibi bir sistem geçerli değil,takımların ekonomik durumuna,taraftar sayısına taraftarın maç ortalamasına 3 sene içinde 1 kere şampiyon olup en az bir kerede ikinci olmak gibi genel istatistiklere bakılıyor Ve bizi ilgilendiren kısım nedeni ilede bu senede seyirci ortalamasının çok ama çok altında kalmaya devam edersek bunca yılın emeği heba olucak ve belki seneyede gideriz ama ondan sonraki sene bu kupada yer alamıyıcaz,bir daha girene kadarda 2 senelik bir süreç beklemek zorunda kalabiliriz
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,684
![]() |
Takımla seyirci bütünleşmesi yaşanamamıştı. Bu sene öyle olmaz. Aydın Örs geri döndü, Tanjeviç gitti. Güzel günler, güneşli günler bizi bekliyor
|
|
|
#3 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
biletler 5 tl ama salon ıstanbulun obur ucunda..şahsen nısantasında oturan bırı olarak taksıye bınsem gidiş-geliş mahvolurum..otobus metro falan desen zaten otobus 10 sanıyede bir duruyo oraya gıtmem 2 saatten az vakıt almıyor..zaten ben basket takımına ugursuz gelıyorum gecen sene efes finalinin tüm maçlarına gıttım. hepsini kaybettık
|
|
|
|
#4 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,047
![]() |
Geçen sene Efes bile 6500 seyirci ortalamasıyla oynadı Avrupa maçlarını.Bu iş biraz da iyi reklam yapmaktan geçiyor.
Geçen sene en az güvenilen takımdı basket takımımız bir de Tanjevic tartışmaları,Avrupa'da alınan farklı mağlubiyetler iyice heyecanı düşürdü. Abdi İpekçi'nin olumsuz konumda olması da etkiliyor tabi,Ataşehir'deki salon bitince kemik seyirci sayısı daha da artacaktır.
|
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 8,758
![]() |
Reklam olayı tabikide doğru,mesela maçları şifreli kanal değilde Fb Tv yayınlasa en azından her avrupa maçınd 6 bini yakalarız.
Ulaşım konusuna gelirsekte gese maçı vardı geçen sene gece 9 da başlamıştı hemde hafta içiydi ama salon full olmuştu,yani stadı doldurucak seyircimiz vqr ulaşımı halledebiliyor bir şekilde maça gitmek isteyen
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|